Melua vet ikke hva hun synger om

(20.04.2011, sist oppdatert 20.04.2011) Utskrift  Del på Facebook

Katie Melua, mest kjent for sangen «Nine Million Bicycles», vet ikke selv hva sangene hennes skal bety.

I et intervju med Yorkshire Post avviser hun at hennes noe mørkere fjerde album kan leses som et tegn på personlige problemer.

 

- Sanger er bare sanger. Når du lytter til en sang får du en personlig relasjon til den. Du assosierer den med hva du føler eller hva du har følt tidligere. Det er derfor sanger betyr forskjellig ting for forskjellige folk.

 

Når hun skal skrive en låt, bestemmer hun ikke på forhånd hva temaet skal være.

 

- Det er alltid tanker og ideer i underbevisstheten som inspirerer en. Men noen ganger er jeg ikke engang selv sikker på hva låtene mine handler om, forteller hun. Heller ikke låter skrevet av andre har hun kontroll over innholdet i.

 

- Jeg har blitt spurt om «What I Miss About You» handler om en ekskjæreste. Teksten ble faktisk skrevet av Andrea McKewan og jeg aner ikke hvem hun skrev om. Jeg ville aldri ha spurt, for med en gang jeg gjør en låt, er den min. Og med en gang du hører den, er den din.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.303 sec - 1 pageviews