Melissa Etheridge må slåss om barna

(09.07.2010, sist oppdatert 09.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

Melissa Etheridge (49) ønsker delt omsorg for de tre år gamle tvillingene hun har med Tammy Lynn Michaels (35), og kan dermed stå foran en opprivende rettssak.

Michaels, som fødte tvillingene Miller Steven og Johnnie Rose i 2006 etter inseminasjon fra en anonym sæddonor, ønsker nemlig hovedomsorgen både fysisk og rettslig - og vil bare gi Etheridge besøksrett.

 

Hun ønsker også å bli tildelt bidrag, og har søkt om oppløsning av ekteskap - og ikke av et samboerskap, viser rettsdokumentene som Michaels har sendt inn.

 

- Tammy ønsket en ekteskapsoppløsning, fordi dette i hennes øyne er et ekteskap. Både hun og Melissa ga det rammer som et ekteskap, og hadde en ekteskapsseremoni i 2001, sier Michaels? advokat Steve Knowles til People:

 

- Sier rettssystemet at det ikke var et ekteskap og pålegger oss å gjøre det til et samboerskap, får det bli slik. Det er en symbolsk handling fra Tammys side, og for å være ærlig synes hun det er bedre for barna at de blir oppfattet som barna til et gift par. Det var ikke Tammys valg å oppløse ekteskapet.

 

Melissa Etheridge var tidligere sammen med Julie Cypher, som fikk barna Bailey Jean (13) og Beckett (11) med selveste David Crosby som sæddonor. Hele annerledesfamilien - med Etheridge, Cypher, barna, Crosby og Crosbys kone - poserte på forsiden av Rolling Stone i 2000.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.149 sec - 1 pageviews