McKellan glad for sen filmsuksess

(30.08.2011, sist oppdatert 30.08.2011) Utskrift  Del på Facebook

Ian McKellen har hatt store roller i filmer som «X-Men», «Ringenes Herre» og «Da Vinci koden», men skuespilleren er glad for at filmsuksessen kom sent.

McKellan hadde allerede en solid teaterkarriere før han slo igjen som filmskuespiller. Det er han altså glad for.

 

I et intervju med The Guardian sier han: - Å være en godt kjent filmskuespiller kan være vanskelig å organisere, selv om jeg nå liker film godt. Teater er imidlertid relativt håndterbart dersom du er britisk. Du bor i verdens teaterhovedstad, London, og det er så mange steder du kan jobbe.

 

- Dersom jeg tidlig hadde begynt å tenke på meg selv som en filmskuespiller, så hadde jeg nok blitt distrahert. Jeg er mye lykkeligere, alt har klaffet så utrolig bra. Jeg var dessuten godt over 60 slik at hodet mitt ikke sto i fare for å bli oppblåst.

 

Han legger til: - Jeg var bare glad for å bli anerkjent som skuespiller. Jeg liker den typen ros. Å være stjerne har aldri appellert til meg.

 

McKellan er for tiden i New Zealand og får regi av Peter Jackson når det The Hobbit nå har gått i innspilling. McKellan gjentar rollen som Gandalf.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews