Marley-datter snakker om OL-klærne

(05.09.2011, sist oppdatert 05.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

Cedella Marley er den offisielle designeren for klærne som Jamaicas OL-tropp skal bruke under OL i London og i Paralympics og røper nå at hun bruker faren - og Grace Jones - som inspirasjonskilde.

44 år gamle Cedella er datter av Bob Marley, som døde av kreft i 1981. Nå sier hun om klærne, som hun designer i samarbeid med Puma - og som ikke minst Usain Bolt skal bruke i 2012:

 

- Pappa har vært en viktig del av alt jeg har gjort med denne kleskolleksjonen. Jeg er helt fra meg av stolthet. Hvis pappa hadde vært her, tror jeg han ville kløpet meg i armen og jeg ville ha kløpet ham og sagt «dette er ikke til å tro», sier hun til The Times.

 

- Alt ser fantastisk ut. Jeg kan ikke si deg hva Marley-touchen er, det ville være å røpe for mye. Men vi springer ut fra livet selv, vi elsker å være levende. Jeg elsker å leke med mønstre og materialer. Tar du pappa og I Threes (koristene hans) og Grace Jones og setter det sammen, så får du en idé om utseendet og følelsen til kolleksjonen, sier Cedella om klærne.

 

Hun mener at Bolt og de andre utøverne viderefører en tradisjon på Jamaica gjennom å vise at de er vinnere, og finner fellestrekk med sin egen familie:

 

- Det er hva vi gjør, som medlemmer av Marley-familien eller som jamaicanere; vi setter rekorder og skaper historie. Det virkelige presset nå er på atletene. De gjør jobben. Alt jeg må gjøre, er å få dem til å se bra ut mens de gjør det!

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.162 sec - 1 pageviews