Marley-datter følger familietradisjonen

(09.09.2010, sist oppdatert 09.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

Makeda Marley (29) erklærte seg skyldig i å ha dyrket marihuana i heimen.

Hun innrømmet at hun hadde hatt nærmere et dusin store marihuanaplanter hjemme i Philadelphia i delstaten Pennsylvania.

 

Den yngste Marley-datteren ble arrestert i 2008. Da ble hun tatt på fersken mens hun prøvde å berge unna plantene etter at politiet rykket ut etter melding om husbråk. Dermed følger hun i Bob Marley-klanens familietradisjon med et svært liberalt forhold til den slags grønne vekster:

 

Bob Marley selv var en ihuga røyker som blant annet skrev låter som «Legalize Marijuana» og «Weed», mens det nylig ble kjent at halvbroren Ziggy Marley skal bidra til tegneserien «Marjuanaman» - om en superhelt som prøver å redde jorden for å beskytte marihuanavlingene.

 

Makeda er yngst av de 13 barna som Bob Marley vedkjente seg, og kom til verden tre uker etter at faren døde av kreft i 1981, bare 36 år gammel, skriver Daily Mail.

 

Hun jobber nå som servitrise, etter at hun skal ha brukt opp sin del av farsarven som hun fikk tilgang til da hun fylte 18 år. Det forventes at hun vil få prøvetid når dommen faller i oktober.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.144 sec - 1 pageviews