Marion Cotillards skjulte talent

(28.07.2010, sist oppdatert 28.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

Edith Piaf-skuespilleren Marion Cotillard vil prøve seg som musiker.

Tidligere i år dro hun på turné i to måneder med sin venn Yodelice som er musiker og nå ser hun fram til å vise sine talenter i nærmeste fremtid.

 

Under turneen spilte hun flere instrumenter og sang under navnet Simone.

 

- Jeg var i Los Angeles i januar i år da Yodelice, som er en fantastisk sanger, ringte. Han sa: «Har du lyst til å komme ned til studioet? Jeg ville virkelig satt pris på om du sang en av sangene mine.» Så jeg dro dit og endte opp med å gå fra å kore til å synge duett. Så sa min venn at han skulle spille på Olympia i Paris og spurte om jeg ville synge med ham der og jeg svarte: «Å ja, så klart.»

 

Cottilard spilte alle slags instrumenter i bandet og endte opp med å turnere med Yodelice i to måneder i forskjellige byer i Frankrike og Belgia.

 

- Jeg endret navnet mitt, så klart. Jeg sa: «Jeg kan ikke være Marion Cotillard.» Vi endte opp med å bruke Simone, som er navnet til min bestemor. Hun døde for mange år siden, men ville alltid bli sanger. Så noen ganger dukker Simone opp med bandet.

 

Selv om Marion, som spilte bass, piano og trommer med Yodelice, måtte stoppe å spille med sin venn for å gjøre seg ferdig med filmoppdrag, ser hun nå fram til å turnere igjen.

 

- Jeg elsker å være Simone. Jeg venter nå på at timeplanen min skal bli ledig om en måned eller to så jeg kan slå meg sammen med bandet og bli musiker igjen. Lyset er på sangeren og jeg er i bandet. Jeg elsker det, sier hun i et intervju med magasinet Interview.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews