Maria gråt med hushjelpen

(15.06.2011, sist oppdatert 15.06.2011) Utskrift  Del på Facebook

Mildred Baena, som fikk sønnen Joseph (13) med Arnold Schwarzenegger da hun jobbet som hushjelp for familien, har nå stilt opp til sitt første intervju.

Det er til bladet Hello! at hun røper hvordan Schwarzeneggers kone, Maria Shriver, fant ut om mannens utroskap og hva den hadde resultert i.

 

- I fjor sommer tok jeg Joseph med til huset. Frem til da hadde han ikke vært så mye med meg dit. Etterpå begynte folk i huset å snakke om hvor mye de lignet hverandre. Maria pleide å spørre meg om jeg trengte å snakke med henne, og jeg svarte alltid nei. Til slutt spurte hun meg rett ut om Joseph var Arnolds sønn, og jeg bare brøt sammen. Jeg falt ned på knærne og gråt, mens jeg sa ja, og hvor lei jeg var meg, forteller Baena.

 

Storsinnede Maria Shriver gråt med hushjelpen, som hadde jobbet for familien i 20 år, og ba henne reise seg opp.

 

- Siden jeg likevel snart skulle pensjonere meg, tilbød jeg meg å pakke og reise med en gang. Men hun ba meg bli der til over ferien, forteller Baena, som sier hun aldri fortalte Schwarzenegger selv om farskapet.

 

- Han er en bra mann og jeg vet at han også lider. Han elsker Maria. Jeg håper at de med tiden finner ut av ting, sier Baena. Og hvordan tok sønnen Joseph det å få vite hvem hans berømte far var?

 

- Han sa «så kult», sier moren.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.278 sec - 1 pageviews