Mange actionhaner i én kurv

(17.08.2012, sist oppdatert 17.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

Dolph Lundgren roser «The Expendables 2»-regissør Simon West for måten han klarte å holde alle de store stjernene tilfreds på.

- Han gjorde en flott jobb med å håndtere alle personlighetene, og begynte med Stallone. Han sa «greit, du er stjernen i denne filmen», forteller den 54 år gamle actionsvensken til nettstedet Den of Geek.

 

Verre var det resten av stjerneensemblet som Stallone hadde samlet i hop for oppfølgerfilmen: Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme, Jason Statham og Jet Li.

 

- Det var mange å holde lykkelige. På filmsettet har du alle disse fyrene i et lite rom sammen, og de fleste av dem er vant til å være stjernen i filmen. Jeg mener, her er vi et team, alle sammen. Men jeg kunne se når Arnold og Bruce og Chuck Norris dukket opp - at de ikke var vant til å dele et telt og bli kledd på sammen med de andre karene som selv er stjerner. Det var ganske interessant å iaktta, røper Dolph Lundgren.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews