Maggie Gyllenhaal venter smått igjen

(29.11.2011, sist oppdatert 29.11.2011) Utskrift  Del på Facebook

Maggie Gyllenhaal og ektemannen Peter Sarsgaard venter sitt andre barn, bekrefter hennes talsperson til magasinet US Weekly.

Ifølge en kilde er den 34 år gamle skuespilleren fire måneder på vei. Skuespilleren, blant annet kjent fra filmen «Crazy Heart», har videre sagt til venner at hun planlegger å holde en lav profil framover.

 

Fra før har Gyllenhaal datteren Ramona (5) sammen med Peter Sarsgaard (40). Hun har vært sammen med Sarsgaard siden 2002, og de giftet seg i Italia i 2009.

 

Maggie Gyllenhaal er storesøsteren til Jake Gyllenhaal og har blant annet opplevd å bli Oscar-nominert. Men suksessen kommer ikke av seg selv, og hun har tidligere uttalt at hun finner det vanskelig å kombinere familielivet med skuespilleryrket.

 

- Jeg var en periode kun opptatt av Ramona, hun er jo alt for meg, men jeg er også skuespiller. Det er ikke mulig å være perfekt. Å være mamma er noe som former meg - både personlig og på jobb. Det er det viktigste for meg. Men neste gang kan jeg tenke meg å spille noen som ikke er mamma.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.179 sec - 1 pageviews