- Måtte bli mer maskulin

(09.05.2012, sist oppdatert 09.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Vanessa Paradis synes hun begynner å få mer «interessante roller» etter hvert som hun blir eldre.

Paradis, som også har prøvd seg som modell og sanger, er blitt hele 39 år. Til avisen The Scotsman sier hun:

 

- Filmene og rollene jeg tilbys blir bedre og bedre. I den alderen jeg er i nå, får du spille alle mulige slags situasjoner som jeg ikke kunne spilt som 20-åring. Tilbudene var ikke så interessante for noen år siden. Nå er de det - og jeg elsker det.

 

Vanessa Paradis har barna Lily-Rose (12) og Jack (10) med partneren Johnny Depp. Nylig gikk hun ut på fransk fjernsyn og avsannet rykteflommen om at det var slutt mellom dem.

 

I sin ny film «Café de Flore» spiller hun en enslig mor på slutten av 60-tallet som må oppdra en sønn med Downs syndrom alene. Om karakteren sier hun:

 

- Hun er så forskjellig fra meg at jeg måtte viske ut en rekke sider ved meg selv. Jeg kunne ikke være forførende, følsom, sårbar, feminin. Det var klart at hun måtte være svært maskulin, fordi hun var både mor og far til denne gutten. Jeg måtte finne frem til min egen maskulinitet, forklarer Paradis.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.377 sec - 1 pageviews