Må passe på seg selv heretter

(26.10.2011, sist oppdatert 26.10.2011) Utskrift  Del på Facebook

Lucy Liu blir å se i politiserien «Southland». Under forberedelsene til rollen iførte hun seg skuddsikker vest, og ble med det ekte politiet ut på jobb.

Sammen med en politimann fra LAPD kjørte hun rundt i noen av de verste gjengområdene i Los Angeles-bydelen Watts en fredag kveld, melder TMZ.

 

Det skjedde ikke noe dramatisk under bilturen, men Liu skal være med på en mer ekte patrulje om ikke så lenge. Da hennes nye «Southland"-kollega Michael Cudlitz gjorde det samme, var han med på en utrykning etter at det ble meldt om en mann med våpen.

 

Liu, kjent fra TV-suksesser som «Ally McBeal» så vel som kinofilmer som «Charlies engler» og «Kill Bill», og som stemmen til Viper i «Kung Fu Panda», vil snart bli å se i politiserien som kabelkanalen TNT nå står bak.

 

Fjerde sesong skal nå spilles inn, og Liu er nå klar for en gjesterolle der hun stadig vil dukke opp, meldes det.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.160 sec - 1 pageviews