Lyktes med Shakira-fleipen

(28.12.2012, sist oppdatert 28.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

For selv om Shakira er høygravid med parets første barn, og det allerede er kjent at det blir en sønn, har lillegutten ennå ikke meldt sin ankomst ut i verden.

 

Pique delte den angivelige «gladnyheten» på det som er det spanske svaret på 1. april, Day of the Holy Innocents 28. desember, der det er vanlig å gjøre hverandre pek. Senere på fredagen gikk han selv ut og bekreftet at det var en spøk, melder TT Spektra.

 

Shakira har vært sammen med sin spøkefugl siden 2011, etter at det ble slutt mellom Shakira og Antonio de la Rúa, som hun hadde vært sammen med i 11 år. De la Rúa saksøkte tidligere denne måneden Shakira for 250 millioner dollar, fordi han hevder hun har brutt en forretningsavtale de to hadde.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

   

Ble Shakira romjulsmor?

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt.

Les hele saken

 
Req.time: 0.187 sec - 1 pageviews