Lydon får kritikk for Tel Aviv-konsert

(14.07.2010, sist oppdatert 14.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

John Lydon har fått lite hyggelig e-post etter at han kunngjorde at han vil opptre i Tel Aviv.

Den tidligere Sex Pistols-vokalisten har startet opp sitt gamle band Public Image Ltd. og sier han vil spille i den israelske byen selv om andre artister som Pixies og Elvis Costello har valgt å boikotte Israel i protest mot politikken landet fører mot palestinerne på Gaza-stripen.

 

Men Lydon har ingen planer om å trekke seg.

 

- Det er så klart veldig mye fæl politikk som skjer der nede, slik som det er andre steder i verden. Men du kan ikke holde deg atskilt fra ditt publikum på grunn av den politikken myndighetene i et land fører. Jeg er mot enhver form for styring og det skal jeg si høyt og med hevet hode når jeg er i Israel, sier han til BBC.

 

- Vi har fått masse hatmail, men til det har jeg å si: ?Ikke var så tankeløse, det er John som snakker nå og jeg reiser dit for å lage bråk og jeg vil gjøre det med musikk.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews