Lovato snakker ut om tøff rehab

(25.09.2012, sist oppdatert 25.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

Demi Lovato (20) røper nå at hun ikke engang fikk gå på badet alene da hun var innlagt til behandling i 2010.

Den tidligere barnestjernen til Disney, som nå er dommer i «American Idol», slo seg opp som ung plateartist. Hun varmet opp for Jonas-brødrene da hun dro til en bakgrunnsdanser - og måtte avbryte turneen og legge seg inn på rehab i stedet.

 

- Behandlingen var så vanskelig i starten. Jeg husker at jeg gikk rundt og sa «jeg er i fengsel!». De laget strenge regler for meg så jeg skulle skjønne hvor syk jeg var. Jeg fikk ikke bruke badet alene, jeg hadde telefontid. Jeg fikk ikke bruke visse hårprodukter som man kan skade seg med eller til og med drikke. Du ble fratatt mange ting, sa Lovato da hun var gjest hos talkshowvert Katie Couric.

 

Ungjenta måtte også spise under oppsyn.

 

- Spiste jeg ikke opp alt på tallerkenen, så fikk det sine små konsekvenser; ikke noe grusomt, bare at jeg ikke fikk spise i kafeteriaen sammen med de andre. Det skjedde tidvis at jeg gråt fordi jeg fysisk ikke fikk ned maten.

 

Da behandlingen var ferdig gikk hun opp nærmere 14 kilo. Vekten kunne svinge en del, ifølge Lovato fordi kroppen prøvde å finne ut hva den naturlige vekten var.

 

- Det var tøft for meg, men nå føler jeg at jeg er på et greit sted.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews