Lovato råder fansen til å be om hjelp

(19.09.2011, sist oppdatert 19.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

Demi Lovato (19) ber sine unge fans om å be om hjelp dersom de sliter med personlige problemer - så de ikke risikerer nervesammenbrudd som henne.

Lovato møtte veggen i fjor høst, og har blant annet gjennomgått et tre måneders behandlingsprogram på en klinikk for en rekke av sine problemer.

 

Etter å ha slitt med både spiseforstyrrelser og selvskading i unge år, sier den tidligere Disney-barnestjernen at hun nå er «frisk og lykkelig» - til tross for at hun også skal ha fått den nyoppdagede diagnosen bipolar lidelse.

 

Demi Lovato satser for fullt på sangen, siden hun ikke føler seg klar til å stå foran kamera igjen. Det var under en konsert i New York i helgen at hun gikk ut med oppfordringen til sine unge tilhengere, melder AP:

 

- For et år siden i dag var jeg ikke på et bra sted i livet og trengte hjelp. Jeg vil at enhver i publikum som sliter med noe av det jeg slet med, eller et annet problem, skal vite at de kan få hjelp og at de kan bli bra. Det er mulig dersom du bare sier det til noen.

 

Lovato takket også fansen for støtten de har gitt henne, før hun sang hitlåten «Skyscraper» - som handler om hennes hemmelige kamp.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews