Louboutin lager ikke vonde sko med vilje

(25.05.2012, sist oppdatert 25.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Skodesigneren Christian Louboutin, som lager skyhøye - og tilsynelatende svært vonde - sko for kjendiseliten, har prioriteringen klar.

Han blir kalt «kongen av vonde sko», men hevder i et intervju at han ikke lager vonde sko med vilje. For ham er det viktigst med design, skjønnhet - og hvor sexy skoene er. Komfort kommer langt ned på listen, skal man tro intervjuet med britiske Vogue.

 

- Det er ikke min jobb å skape noe komfortabelt. Jeg prøver å lage høye hæler så komfortable som mulig, men komfort er ikke mitt fokus, sier Louboutin om de rådyre skoene med røde såler, som blant andre Mette-Marit er glad i å spandere på seg.

 

I 2012 kan Louboutin feire 20 år i motebransjen, og kan telle en lang rekke celebriteter som kunder. Blant storkundene er kitsjforfatteren Danielle Steele, som sies å ha over 6.000 par av hans sko.

 

Selv har Louboutin ifølge The Times uttalt at kvinner i blant kjøper skoene hans for å føle seg «horete».

 

 



Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.149 sec - 1 pageviews