- Lorenzo Lamas gifter seg for femte gang

(14.06.2010, sist oppdatert 14.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

«Falcon Crest»-stjernen Lorenzo Lamas (52) har funnet lykken med 23 år gamle Shawna Craig.

Nå ringer bryllupsklokkene, dersom vi skal tro amerikansk sladrepresse. Og som forlover i bryllupet stiller sønnen AJ Lamas. Far og sønn er blitt venner igjen etter en stygg krangel for et par år siden. Krangelen handlet om at yngste blad Lamas skal ha hatt et litt for intimt møte med Lorenzos fjerde kone, Playboy-modellen Shauna Sand.

 

Men nå ser det altså ut til at «gamle synder» er tilgitt, og vielsen skal finne sted 4. juli på Catalina Island utenfor Los Angeles, skriver Aftonbladet.

 

- Arrangementet blir ikke veldig stort. De har bare invitert rundt 30 personer, sier en angivelig venn av familien til skandaleavisen National Enquirer.

 

Om feiden som førte til at far og sønn Lamas en periode ikke hadde kontakt, sier kilden. - For Lorenzo var sviket som en kniv i hjertet. Men å ikke ha noen kontakt med sin egen sønn var bare enda mer smertefullt.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews