Lillebror kan slå ham til Oscar

(20.01.2011, sist oppdatert 20.01.2011) Utskrift  Del på Facebook

Alexander Skarsgård har tatt Hollywood med storm - men lillebror Bill Skarsgård kan risikere å slå ham i Oscar-kappløpet.

Lillebroren på 20 år er nemlig enda et skritt nærmere Oscar-nominasjon med den svenske filmen «I rymden finns inga känslor». Filmen er blant de ni gjenværende utenlandske filmene som Oscar-akademiet nå har på listen sin. Den listen skal ned til de fem nominerte, som vil bli offentliggjort neste uke.

 

Bill Skarsgård stormer fremover med roller i en rekke svenske filmer, og innsatsen som aspergerrammede Simon i «I rymden ...» får suksesstorebroren til å kommentere overfor Expressen: - Jeg er 34 år og føler meg utrolig gammel!

 

Denne uken var det skandinavisk filmfestival i Los Angeles, og der møttes de to brødrene Skarsgård. Da fikk også Alexander se lillebroren på lerretet som Simon.

 

- Jeg er fryktelig stolt av Bill. Det er første gang jeg ser filmen. Jeg er stolt storebror i dag, sier Alexander. Kanskje får han og pappa Stellan konkurranse i Hollywood, der Bill har tilbrakt de siste to månedene og sier følgende om fremtiden i filmbyen:

 

- Det hadde vært kjempekult. Men vi får se, jeg tar en dag om gangen.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.149 sec - 1 pageviews