Lewis til sykehus etter bilkrasj

(08.10.2010, sist oppdatert 08.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

Juliette Lewis måtte oppsøke sykehus torsdag etter at kjøretøyet hennes ble påkjørt i siden av en annen bilist.

Ulykken fant sted i Burbank, California. Skuespilleren hadde vært til stede under et arrangement i forbindelse med den nye filmen hennes, «Conviction», og ble kjørt hjem i en Lincoln Town Car.

 

En annen personbil kjørte rett inn i siden på bilen der Lewis satt, bekrefter Hollywood-stjernen og rockesangerens talsperson.

 

Bilen Lewis satt i blir beskrevet som et totalvrak etter påkjørselen, og det hevdes videre at den andre føreren rett og slett stakk fra stedet.

 

- Juliette ble brakt til sykehus for å få sjekket ut hvordan det sto til. Hun fikk litt juling, og er øm og sår etter hendelsen. Men bortsett fra det er hun heldigvis uskadd. Nå slapper hun av hjemme, sier Lewis? sin representant til kjendisnettstedet TMZ.

 

Politiet ønsker ifølge samme nettsted å se litt nærmere på hendelsen, og vil prøve å få kontakt med den andre bilføreren.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews