Lemmy liker det smått

(03.03.2011, sist oppdatert 03.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

Motörhead-stjernen Lemmy liker det smått - og bruker ikke penger verken på flotte biler eller store hus.

- Jeg kjører ikke, særlig ikke i Los Angeles. Det er som døden der ute. Jeg er likevel en flott passasjer; jeg kan lese kart og alt det der. Jeg kan navigere, fastslår Lemmy.

 

For den hardtrockende briten lever ifølge Wenn ganske enkelt i Los Angeles, selv om leiligheten er fullstappet med minner og ting han samler på. Det har han tenkt å fortsette med.

 

- Når det gjelder eiendom, kan du bare bo i et rom av gangen. Jeg liker ikke lange vandringer fra den ene enden av huset til den andre, sier Lemmy Kilmister, som muligens ikke rekker å være så mye hjemme - med sin stadige turnering.

 

Motörhead slapp før jul sitt 21. studioalbum, «The Wörld is Yours». Og nå kan man også komme nærmere innpå Lemmy - og livsstilen hans - i den nye dokumentarfilmen «Lemmy - The Movie», som slippes 9. mars på DVD i Norge.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews