Lemmy har liten tro på fremtiden

(06.11.2012, sist oppdatert 06.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Lemmy Kilmister i Motörhead medgir at han er vanskelig å imponere: Den som skal gjøre det, må slå Jimi Hendrix.

- Jeg var roadie for Jimi Hendrix i syv måneder, så det skal jævlig mye til for å imponere meg. Du må slå Jimi Hendrix for å klare det, og det kan jeg ikke se for meg at noen er i stand til, sier Lemmy til Rolling Stone.

 

Han påpeker til rockebladet at han har fått med seg det meste. Han så Beatles på The Cavern, og opplevde Gene Vincent live rundt fem ganger.

 

- Når folk sier «du begynner å bli gammel», svarer jeg «jepp, men se hva du gikk glipp av», sier Lemmy, som medgir at han ikke har den helt store troen på fremtidens artister.

 

- Det kommer til å dukke opp noen som får all heltedyrkelsen. Men jeg vet ikke om de kommer til å ha talentet. I våre dager handler det mindre og mindre om talent, og mer og mer om gimmicker. Jeg mener, folk klapper for pyroeffekter! Det er sinnssykt, sier Motörhead-veteranen, som begynner å skrive nye låter sammen med bandet på nyåret.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews