Lauryn Hill - nå seksbarnsmor

(26.07.2011, sist oppdatert 26.07.2011) Utskrift  Del på Facebook

Tidligere Fugees-vokalist Lauryn Hill fikk sitt sjette barn i helgen, bare en drøy måned etter at hun offentliggjorde graviditeten.

Ifølge nettstedet Black Celeb Kids står alt bra til med mor og sønn, etter dramatikk da gutten kom til verden med navlestrengen rundt halsen.

 

36 år gamle Hill har fem barn i alderen 3 til 14 år fra før av med kjæresten Rohan Marley, sønn av reggaelegenden, til tross for at han ikke er lovformelig skilt fra sin første kone.

 

Rohan Marley har også hintet om at han ikke er far til sjettemann, og sendte sine hilsener til «Ms. Hill» - som han kaller henne - på Twitter. Der skrev han at han «er sikker på at hun vil sette pris på all kjærligheten som sendes til henne».

 

Den mulige barnefaren ryktes å ha et forhold til en brasiliansk fotomodell, som også bruker Twitter til å fortelle om sin kjærlighet til Marley.

 

Ifølge MTV tar Lauryn Hills fans imot nyheten om nedkomsten med glede. En av dem tvitrer at «dersom du fører regnskap, har hun seks barn, fem Grammy-priser og to album».

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews