Kruger: - Jeg er altfor tynn

(03.07.2012, sist oppdatert 03.07.2012) Utskrift  Del på Facebook

Diane Kruger (35) er bekymret over at hun har blitt så tynn. Årsaken er at hun glemmer å spise.

Til Hello magazine forteller den tyskfødte skuespilleren at hun ikke følger noen streng diett. Ikke trener hun mye heller. 35-åringen har hele livet vært naturlig tynn, en av årsakene kan være at hun til tider glemmer å spise.

 

- Jeg følger med på hva jeg spiser, men ikke på grunn av vekten. Det høres kanskje litt pretensiøst ut, men jeg er faktisk så opptatt at jeg kan glemme å spise, sier Diane til magasinet.

 

- Jeg har akkurat spilt inn en film og har reist en del med fly. Jeg forsøker å holde meg unna prosessert mat, og det er nok derfor jeg er for tynn nå.

 

35-åringen er for tiden sammen med skuespilleren Joshua Jackson, kjent fra TV-serien Dawson Creek. - Jeg danser bare når jeg går ut. Trening gjør jeg utendørs. I Paris leier jeg sykkel, i Los Angeles går jeg mye tur.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews