Konkurranse: Skriv en morsom minihistorie!

Av (16.10.2005, sist oppdatert 04.12.2005) Utskrift  Del på Facebook

Konkurransen er avsluttet og vinneren er kåret. Takk for alle bidragene! Les mer her

 

Vinn et kult høyttalersett! Vi har imidlertid et rart krav: Historien må inneholde ordene apekatt, 10 druer, en hobbit, sakkosekk, gummibåt, prinsesse/prins og håndjern. Klarer du det?Juryen er denne gang er Øystein Madsen, Sara Sørheim og Cathrine Virik Olsen. Denne gangen vektlegges rett og slett leseglede og at vi drar litt på smilebåndet. Med andre ord: Historiens innhold, humor, fantasi og måten du presenterer den på (i prioritert rekkefølge).

 

Ordene som må være med er:

 

- apekatt
- 10 druer
- en hobbit
- sakkosekk
- gummibåt
- prinsesse/prins
- håndjern

 

Vinneren kåres 15. november 2005. Premien er et høyttalersett til PC - Creative Inspire P380 (Sub, 2 monitorer, forsterker). Premien er levert av Komplett.no, les mer om premien her:

 

 

 

 

 

For å delta i konkurransen, skriv inn din historie under. Husk å ta med e-postadresse, i tilfelle du vinner.

 

Lykke til! Vi gleder oss til å lese bidragene!Kommentarer fra brukere

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Neste side »   

16.10.2005 17:06
APENES HERRE!
Det var engang,en APEKATT som bodde i en kjempe stor skog.Der bodde det bare aper!han hadde bodd der i hele livet,men han var så lei av å bo der så han bestemte seg for å dra derfra!Mamma'n til apekatten sa til han at det var et kjempe stort slott på den andre siden av elva.og der bodde det en vakker PRINSESSE som het Apinne.En slem HOBBIT hadde gjort at hun aldri kunne snakke igjen.Den slemme hobbitten het Ole Hobbitten.Hun hadde vist ennå ikke funnet drømmeapen sin fordi hun aldri kom ut av slottet.Hun gråt og gråt hver dag fordi hun trodde at hun aldri kom til å bli bra igjen!Mamma'n til apekatten sa at hun det hun ønsket var at sønnen hennes skulle redde prinsessa og gifte seg med henne og bli apenes herre,før hun døde!Dette skulle han klare!En dag pakket apekatten tingene sine: en tannbørste,10 DRUER og litt brød,sjampo og en liten radio, og begynte å gå den lange turen til slottet.Det tok en hel uke til han kom seg over elva med GUMMIBÅTEN han hadde arva fra sin oldefar.Nå var det en ting til han skulle gjøre!Ødelegge den rosa SAKKOSEKKEN som hobbitten var så avhengig av og ikke greide å leve uten!Og det klarte han etter å ha brutt seg inn i huset hans som lå bak slottet der prinsessa bodde...Dagen etter presenterte han seg til kongen som den unge gutten som drepte den slemme hobbitten og reddet prinsesse Apinne!Han fikk noe som lignet på et HÅNDJERN laget av gul av kongen.Å ha dette betydde vist å være apenes herre!Selv om han aldri skjønte helt hva det egentlig var ble han veldig glad!Dagen etter møtte han prinsessa og de ble forelsket i hverandre ved første blikk. Etter et par måneder giftet de seg og levde lykkelige nesten alle sine dager Smile :-\)17.10.2005 17:25
hmmm..syns novella mi var litt bra jeg!haha Razz :-P


18.10.2005 13:51
Parafin er vin

Langt, langt vekke, Lengre enn Irlands bolle runde land, satt en ensom liten negergutt ensom og forlatt langt ute på savannen savannen og pusset på en kakespade. Han hadde fått den av sin mor, som hadde stjålet den fra sin onkels grandsøskenbarn som igjen hadde stjålet den fra noen som hadde lånt den av en kakeskjæremester. Helt alene uti savannen satt den stakkars gutten og gjette de forbrente og avmagrede sauene.
Den stakkars gutten hadde ikke sett et menneske på flere dager, han lengtet virkelig hjem til det lille stråhuset sitt og den splitter nye pc-en.

Den lille gutten hadde ikke stort av niste med seg. Det eneste han hadde brakt med seg var den syl skarpe spaden sin, parafin, og rester av en gammel sjokoladekake som han ikke hadde rukket å spise opp på julaften. ”mm!”
Han tok opp den foredlede kaken i handa med et glis om munnen. Så puttet han det delikate stykket i seg som det skulle vært hans egen avføring.
Gliset ble uheldigvis for bredt denne gangen. Kjeven satte seg i en komplisert og innviklet lås, som han måtte finne en pinne å knekke opp med. Men gutten var nok så vant med det, han tok det hele men ett stort smil.
Da dagen var omme satt enda den vesle gutten og gnikket på spaden. ”Hvorfor gjorde han det? ”trodde han det skulle sprette en ånd ut av den? Hva nå enn det var så tror jeg det var rett og slett ren tidsfordriv. Hva skulle en ensom gutt ellers finne på?

De verste nettene ute på savannen var ofte kalde og ufyselige. Når sauene ikke kunne sponse han med ull måtte han ta til takke med å grave seg dypt ned i sanden. Så snart han så sauene hadde fått ull på kroppen, tok han fram den syl skarpe spaden med et alfa omega glis om munnen. Han prøvde virkelig og kutte forsiktig på sauene, men i enkelte tilfeller ble sulten for stor for han. Denne gangen kunne han ikke la tanken av svidd deilig lamme kjøtt streife forbi han. I det han var på tur til å stikke spaden i en sau, tok han en nærmere kikk på saueflokken.
Flokken hadde minsket dramatisk siden han kjeppjaget de ut mot de ørkenbelagte engene
”Hva i alle dager!” Han så seg forfjamset rund om kring. Hadde han virkelig stukket hull på halve flokken til onkelen sin? I verste fall hadde han kuttet de stakkars hjelpeløse lammene i ren sult. Det kunne jo være varmen også. Varmen i ørkenen kunne bli temmelig høy midt ut på dagen. Når sola virkelig sto på som aller verst på himmelen, var det ikke mulig for noe som helst svømmende vesen å overleve. Det eneste som holt han i live var en liten parafin- flaske som han tok i fra sin fylleonkel rett før han dro.
Det var så mye han kunne bruke den på. For eksempel kunne han lage ild med den, men han drakk mest av den til vanlig, ikke bare for å ruse seg på med, for den hadde nemlig en kjølende effekt som senket kroppstemperaturen. Kanskje slapp han å grave seg ned da.

Varmen var helt uutholdelig den dagen. Han tok seg en velfortjent hvilepause mens han lå i sanden og telte fluer som greide å stikke han. På det andre øyet lå han og så på de fredelige sauene som gravde febrilsk etter noe å spise. Etter en kraftig overdose våknet han med hoven overleppe og pizzatryne. På et merkelig vis var alle sauene sporløst forsvunnet. Han løp rundt og finkjemmet hele området han hadde gått, men det var ikke en sauelort på flere 10 talls meter.
Han satte seg ned igjen med et sukk og trøstet seg på de siste dråpene som var igjen i parafinflaska. Nå turte han vært fall ikke komme hjem til den alkoholiserte onkelen sin. Det hadde han kanskje ikke gjort frivillig heller.

Mens han sto der og hørte ørkensanden virvle oppi ørene, fikk han øye på en svær røyksky. Langt mot horisonten kom den nærmere og nærmere. På avstand så det ut som et sprutende damplokomotiv, men det var hans onkel som kom ridende på gamle merra. Han måtte virkelig ha dopa den hesten, for så fort hadde hun ikke sprunget på 10 år. Forbannet som et lyn kom han med en svær KUK i handa. Aldri i hele sitt liv hadde han sett onkelen så forbanna. Gutten sprang for livet i retning mot elva, men han hadde ikke sjanse til å løpe ned til elva så fet som han hadde blitt av lammekjøttet så han ut som en kraftig opplåst bademadrass. Det tok dessverre ikke mange meterne før onkelen nådde han igjen OG KJØRTE KUKEN I HAN.

Brått, våknet han fastklemt i et lite trangt hull i sanda. Han kikket seg rundt om talte alle sauene. ” 1,2,3,4,6,8 ja!” ropte han og var overlykkelig for det hele hadde vært en drøm. Nå kunne han trygt jage sauene hjem til onkelen sin.18.10.2005 17:30
PRINSESSEN OG DEN LANGE REISEN
Det var en gang em vakker prinsesse som alltid ønsket seg en apekatt.
Men hun fikk ikke lov til dette av den høyvdige kongen, han syns apekatter var noen ekkle dyr. prinsessen klarte ikke å vente mer, hun snek seg ut en varm sommer kveld.. apekatt det skulle hun finne Smile :-\) prinsessen gikk langt inn i den mørkeste skogen..apene var alltid ute i skogen, det hadde hennes far sagt. plutselig kom prinsessen til ett vann.. der lå det en gummibåt. Hun tok båten ut i vannet og begynte å ro! hun rodde ganske langt, så langt at det begynte å bli morgenen igjen. Og det var jo kjempe bra for da kunne jo hun se apekattene.Sånn... da var hun kommet over på den andre siden av vannet ved en sand stand. der sto det en sakkosekk og ett bord med ett stort telt i bakgrunnen. hvem var det som eide dette her tro?? ut av teltet kom det en hobbit ut. "hei" sa han å kikket rart på den vakre prinsessen. han spurte hva hun gjorde her, og prinsessen fortalte om den lange reisen gjennom skogen og over vannet. og at hun var på leting etter en apekatt. hobbiten viste ett sted der det krydde av apekatter.. men det var ganske langt borte...men hobbiten viste henne vei..om ikke langt og lenge kom dem til ett lite hus som var langt oppe i ett tre.. du kunne høre apekattene lag vei. de klatret opp i treet og der fant de en apekatt som lå å gråt, og holdt seg til magen. apekatten hadde iallefall spist 10 druer... den var nok stappet mett§§!! prinsessen ble så glad i apekatten og tok den med seg hjem... kongen var ikke blid når hun kom, men han måtte bare finne seg i at prinsessen skulle ha apekatten til sitt kjeledyr§§!!

OG SNIPP SNAPP SNUTE SÅ ER DETTE EVENTYRET UTE18.10.2005 21:41
Du CAMILLA_19 eller hva du heter...du trenger ikke skrive akkurat det samme som jeg skriver?!Har jo skrevet nesten alt jeg skrev jooh Surprised :-o Confused :-\?


18.10.2005 21:56
Det var en gang en liten apekatt med rosa rumpe som var så glad i druer. Han kunne spise druer til han sprakk, og dette var jo litt uvanlig for en apekatt, for apekatter er jo egentlig mest glad i bananer. Men det hadde seg hvertfall sånn at han elsket druer. En dag fant han en drueklase med 10 druer i. Han trodde han skulle sprekke av glede, dette var noe av det beste som hadde hendt han!
Skumringen kom, den lille apekatten ble trøtt og la seg til å sove i den fine, myke sengen sin etter han hadde lagt druene i en fin kurv ved siden av. Han sov godt og drømte en litt skummel og morsom drøm. I drømmen møtte han møtte en hobbit som prøvde å stjele den perfekte drueklasen han hadde funnet! Hobbiten var nesten like glad i druer som apekatten, så magen til hobbiten var myk som en sakkosekk av alle druene han spiste. De sto midt ute på en øy og sloss da apekatten kom på den lure ideen sin! Han skulle ta gummibåten han hadde og seile over til den andre siden, der kunne han gi Prinsessen over Drueland druene han hadde funnet, hente et par håndjern, seile tilbake og fange hobbiten. Når han hadde klart dette, skulle han seile over til den andre siden igjen og dele druene med prinsessen. Til slutt ville han bli kåret til helt over Drueland, og Prinsessen og den vesle apekatten med rosa rompe ville leve lykkelige alle sine dager.


18.10.2005 21:59
*Møtte han en hobbit

*Rumpe18.10.2005 22:16
HOBBITEN SOM VILLE GIFTE SEG
Det var en gang en HOBBIT, som hadde veldig lyst til å gifte seg med PRINSESSA på en øy i nærheten.
En dag bestemte hobbiten seg for å dra å hilse på prinsessa. For å komme seg til den øya prinsessa bodde, trengte han en GUMMIBÅT.
Dagen etterpå dro han til vannet der gummibåten sto.
I sekken han hasse med seg hadde han: 10 druer for å ha noe han kunne kose seg med under båt-turen.
Etter 30 minutter var han framme på øya. Der stod det ett digert slott.
Vel framme på øya, satt han seg ned på en SAKKOSEKK, som tilfeldigvis stod utenfor inngangen til slottet, for å hvile litt etter den lange turen.
Noen høneblunder senere banket han på døra til slottet. Når døra opnet seg, kom det en fange med håndjern, ut. like etter spaserte han inn til prinsessa, som satt å koste med en APEKATT. det var kjæledyret til prinsessa. Hobbiten fikk en fin velkomst av kongen, med mat og full pakke. Kongen hadde bestemt seg for å gifte bort prinsessa til hobbiten. En uke senere reiste hobbiten og prinsessa sammen på en finfin båt. de vart et lykkelig par.20.10.2005 11:25
yo ma ho!!! konge sie... hihi Smile :-\) jaja... vi burde få sanne personli sie der vi kan legge t folk å skrive om åss sjøl å sann! litt likt blink berre at hær e masse meir utvalg av ting å jer... kult me sanne historie.. hehe Smile :-\)

Lille_meo
20.10.2005 14:26
Mae carnen!!!!! Dago han, Natha daged dhaer


20.10.2005 14:54
hey du crazybitch89... slappa av da.. har ikke sett på historien din før nå... skjønner hvorfor du kaller deg det nicket azz..SLAPP AV!!!20.10.2005 16:32
Er du helt KOKO?Jeg driter i om jeg vinner eller ikke men en ting jeg hater er at noen kopierer det JEG har skrevet!

nils
21.10.2005 23:38
Camilla_99 sier jo hun ikke har sett påhistorien din. Når alle historiene skal inneholde veldig mange like elementer er det lett at de blir like

mazzerati
23.10.2005 19:56
eni med nils


24.10.2005 15:45
Med døren åpen

Mamma hadde blitt kriminell. Fengselet hadde vel ikke plass til pappa eller noen andre der. De andre har jeg sett på flere av de på pappas hemmelige videoer. Mamma hadde nok fått streng beskjed av fengselsbetjentene å holde et øye med han. Ja for han ble lenket fast med håndjern i senga, og mamma sa han hadde vært en slem gutt. - Ja, det har jeg vært ja han andpustent. Jeg vet fortsatt ikke hvorfor han er satt inn, men jeg tok mamma sitt parti. Når jeg ønsker meg en sakkosekk og en gummibåt og jeg får den dumme hobbit -filmen ringenes herre ville jeg også ha straffet han godt! Straffen ble visstnok ikke mild heller, han hørtes ut som en knivstukket apekatt! Vi snakket ikke noe tyveri på en 10 druer her nei. Her var det store saker som var ute og gikk. Pisken gikk i ett kjør, lydene var ikke til å ta feil av. Pappas prinsesse var plutselig forandret til et sadistisk monster. Hun skrek og hylte hun òg. Det var derfor jeg ringte politiet, ellers ville jo pappa aldri ha overlevd der inne. Håper dere skjønner!

Jonny, 7 år.24.10.2005 22:39
Pia koste seg den varme dagen. Jeg lå i parken å så på alle de andre mennskene i parken, som lekte APEKATTer. Egentlig var det ganske så søtt. Fordi det minnet meg på den gangen jeg hadde vært i Afrika med klassen, der de så mange apekatter i trærne. De hadde vært der en hel uke. Skolen deres hadde en kjempe grei økonomi. Så det ble på en måte leirskolen vår. Læreren hennes, som minnet henne om EN HOBBIT, eller Kurt Nilsen, som tydeligvis var en hobbit, var kjempe grei.
I parken var det alltid fredfullt og koselig. Var nesten mer koselig der en i hjemmet. Så Pia likte seg utrolig godt der. Tommy lå ved siden av henne, Tommy var en av hennes beste venner. Det var bare sånn at Tommy og Pia var venner. De hadde kjent hverandre hele livet, og tro meg når jeg sier hele livet! Helt siden hun ble født til nå. De hadde aldri kranglet, og han hadde alltid vært der for henne. De satt ofte i parken og pratet, hun og Tommy, sammen. Om alt. Men idag var han liksom så stille, sa ingenting. Bare lå å kikket i himmelen, som om himmelen var det viktigste i verden for han. Han fortalte meg bare at det var på grunn av aditionen at han hadde vært så borte de siste dagene. Jeg ville ikke være med på auditionene. Egentlig ville jeg, men jeg turte rett og slett ikke.

Da auditionen kom hadde Kamilla og Tommy på en eller annen måte å få klart å få meg til og skifte mening og faktisk delta på auditionen. Aner ikke hvordan jeg, men nå var det da min tur til å synge. Det satt 4 i juryen og mange elever som ville se meg drite så sinnsykt på draget, om bare noen sekunder..
Men det gikk helt fint egentlig. Bortsett fra at de så jeg var nervøs, og sa jeg skulle slappe av og at dette ikke var noe farlig. Jeg sang Alle fugler og det gikk bra. Da var jeg alene og det var det jeg grudde meg mest til. Men så skulle vi ha dansing, og der var det grupper på 5-6 stk. Jeg var med Tommy og Kamilla og det gikk greit. Uten dem hadde jeg mest sannsynlig gått på tyne og mista helt konsentrasjonen, som jeg pleier.
Neste dag kom resultatlistene, og merkelig nok fikk jeg en ganske stor rolle, som måtte synge. Det var vel.. GIPS! Måtte JEG synge? Oi, verden surret rundt meg, og jeg syntes alt var så ekkelt. Hvorfor tvingte de meg til å synge? Jeg kunne jo ikke synge engang. Nå var det bare å håpe at jeg ville klare det bra..

Generalprøven nærmet seg med stormskritt. Jeg hadde gruet meg helt siden jeg fikk vite at jeg skulle spille en av de største rollene. Men ikke nok med det, så fikk jeg en av de største rollene! En enda større rolle enn i utgangspunktet. Så jeg måtte synge solo på 2 sager, og være med i 3. Det var ekkelt. Dagen nærmet seg, og blodet gikk 70 kilometer i timen. Jeg skulle være en PRINSESSE som var deprimert etter at prinsen hadde forlatt meg. Egentlig kjente jeg meg igjen, men likevel ville jeg ikke ha rollen. Det var så ekkelt. Kun 11 timer til generalen, og jeg glippet på noen av setningene mine! Er det mulig? Jeg var bare så nærvøs. Jeg kunne ikke fatte det. At jeg skulle spille Olivia. Jaja, det jeg måtte bekymre meg om var at jeg skulle greie det. Men så enkelt er det nok ikke.
Jeg fullførte generalprøven, feilfritt! Jeg var så stolt.

Men dagen med fremvisningen kom også. Jeg sto og bled sminket opp og kledde på meg, jeg skulle være på scenen om 5 minutter. Introdusenten stod å fortalte litt om stykket og blodet olmet opp i meg. Det var akkurat da jeg fant ut at noen hadde køddet med kostymet mitt, og smæsjet 10 DRUER over det hele, så jeg så ut som jeg kom rett ut fra paintballkrigen. Med druer! Jeg ante ikke hva jeg skulle gjøre, det eneste jeg tenkte var Tommy! Jeg måtte finne Tommy! Jeg tok på meg hatten og hva..? Det hang et HÅNDJERN der istedenfor sløret! Som jeg hang! Er det mulig da? Jeg skulle stå på scenen om 3 minutter med håndjern som slør, og druer klistret over kjolen min. Noen ropte fra lagerromet:
- Hvem i granskauen er det som har byttet ut kulissene? Her er det en GUMMIBÅT istedenfor båten! Han hørtes veldig sint ut, og det var uten tvil. En knallgul gummibåt var der isteden for den brune gammeldagse båten. Jeg sprang bort til han, og fortalte han om kostymet mitt. Men han sa vi bare måtte fullføre det.
Jeg stod oppå scenen, jeg hadde fått jernteppe etter det som skjedde bak scenen. Men med min utrolige flaks greide jeg å snuble oppi gummibåten, og skoene mine føyk ut i løse luften. Og traff medspilleren min i hodet. Han datt om, besvimte. Jeg ble redd og visste ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg kikket opp, og skulle til å gå ut av scenen akkurat idet hele kjolen ble revet opp..! Jeg bare stod der, uten å røre meg. Jeg hørte Kamilla og Tommy si jeg skulle komme fra scenen, men jeg klarte ikke å røre meg. Så Tommy og Kamilla kom ut og hentet meg inn igjen. Jeg tenkte at dette var det verste som noen gang hadde hent meg, ikke nok med det så hadde de på en eller annen måte greid å hente en SAKKOSEKK som jeg kunne sitte på. Og den så ut som en bjørn, så jeg hylte som bare F. Og jeg hørte det var uro i publikum. Og der datt jeg, baklengst i en akkosekk ut på scenen, noen i publikum lo. Det var ikke noe spørsmål om hvorfor, fordi der satt det en jente med kjolden revet opp, et håndjern som sto ut av hatten og som i neste sekund dro ned hele forhenget og alle høytalerne. Jeg ble dratt opp til stagen og der ble jeg hengende. Jeg trodde jeg gråt, det var vondt. Jeg hang etter foten min, som hadde hektet seg inn i en ledning, så jeg ble dratt opp. Sminken rant utover, og jeg så sikkert ut som et levende misfoster.
På en eller annen måte hadde de fått meg ned. Jeg aner ikke hvordan, det jeg vet er at nå sitter jeg her sammen med Tommy. Han trøstet meg, og nå skjønte jeg hvor pen han var. Blå øyne, blondt hår. Åh! Han var bare skjønn. Jeg håpet så inderlig at han syntes det samme om meg! Men han gjorde nok det, fordi han ga henne et fort kyss på kinnet. Jeg smilte.
Pia var forelsket.25.10.2005 11:55
Homo apen Jan trude bodde høyt oppi åsen bak masse lastebilder i erteberte svingen 4. Det trivdes han veldig, men han hadde et lite problem. Han manglet en kjæreste. Siden han var glad i gutte aper var det vanskelig å finne seg en partner og mye av tiden hans gikk ut på å trøste spise druene han hadde kjøpt på coop. Apen Jan trude måtte ha 10 druer hver dag, som han hadde lest i et kvinne magasin ville øke hans apende genetalier. Så ti skulle det være. Jan trude var veldig overtroisk, og han trodde det fantes hobbiter der han bodde. Han hadde sett to stykker komme gående en kveld forbi huset hans og det var to herre- hobbiter. Han pleide å flørte og å slenge et kyss til de. Men ingen hell, så han prøvde heller med noe annet smart. Ikea hadde en rosa sakkosekk han synes var drit lekker. I den pleide han å fantasere om disse hobbitene. Noen ganger fantaserte han om at han kom gående på stranden i ført lyse grønn, nesten litt turkis tanga mot disse hobbitene. Med seg hadde han en gummibåt og han drømte at disse tre tok en herlig kajakk tur ut med denne midt på grorudvannet. Det var Jan trudes største drøm!

4 OG ET HALVT ÅR SENERE
Plutselig en dag i mai, våknet Jan trude opp forskrekket i sin rosa ikea sakkosekk og så en prins!!! Han stod midt i stuen hans, men sekkepipe og håndjern riktig klar for apen! Jan trude trodde ikke sine egne øyne og spratt opp og ga prinsen et smellkyss midt i panna. (SMACK) Deretter levde de to lykkelige i erteberte svingen resten av sine dager i den rosa sakkosekken Smile :-\)Jan trude var lykkelig Smile :-\)25.10.2005 17:53
NÅR HAN DRO!
Nå var han borte. Etter alt de hadde opplevd, etter alt det de gjorde sammen bestemte han seg for å dra!Det var ikke til å tro!Nina satt på SAKKOSEKKEN i stua, ved peisen.Tenk at de lå på den og koste sammen forrige kveld! Hun holdt den lille kosebamsen hun hadde fått av han til jul.Bamsen ligna mer på en APEKATT. Det var første gangen hun hadde lagt merke til det....
Han pleide å kalle henne for sin lille "PRINSESSE".Hun begynte å le når hun tenkte på det...hun hadde blitt mobbet i hele livet.det var han som reddet henne fra å ta selvmord.det var så mange som kalte henne for stygge ting på skolen.som "liket" fordi hun var så hvit,eller "HOBITTEN" fordi hun var bare 145 høy.Men han elsket henne akkurat slik hun var var! Hun gikk inn på soverommet.Der fant hun det rosa HÅNDJERNET han hadde kjøpt."det er jo bare for å ha det gøy!"sa han smilende mens han blunka.
"Hvordan skal jeg leve uten deg prinsen min?!"...tårene begynte å falle. Nina kunne ikke fatte at han faktisk hadde dratt!
Hun var så sulten, men orket ikke spise alene. hun begynte å spise druer hun hadde kjøpt på salg, men kalarte ikke spise mer enn 10 DRUER.

Nina gikk for å se om klærne hans var i skapet. De var ikke der.Det HADDE skjedd! Han hadde virkelig dratt....og kom aldri tilbake...


Mina
25.10.2005 18:01
Glemte å skrive det med gummibåten. men her kommer det,det er før der det står HUN VAR SÅ SULTEN...på gulvet lå det en bitteliten GUMMIBÅT. kusina hennes hadde sikkert glemt å ta den med da hun besøkte Nina og kjærsten, med sin lille datter. Marie var bare 3 år. Kim hadde badet henne om kvelden....Hvorfår minnet ALT henne om han!

Observatør
25.10.2005 20:27
Kommentar til øvre innlegg; Vil bare legge til at dette er en konkurranse der man skal vektlegge humor, leseglede og fantasi. Dermed sagt at det ikke skal være en hjerteknusende, tåredryppende kjærlighetsfortelling.. Men tipp topp at dere skriver folkz!!

labans
25.10.2005 21:30
parafin og vin er bare best!!!

labans
25.10.2005 21:35
med døren open er kulest håper den vinner. den er så fin og kul. sier bare vinn vinn vinn


WHAT?!
26.10.2005 17:24
den første var jo konge=D

friendly foe
27.10.2005 20:44
Den første.. øh! Ikke min smak. Syntes det var et forsøk på en morsom novelle som endte opp med et tørt og overdrevet eventyr. Jeg takker nei, med døren åpen og parafin er vin er definitivt de jeg likte best! ^^

friendly foe
27.10.2005 20:44
Den første.. øh! Ikke min smak. Syntes det var et forsøk på en morsom novelle som endte opp med et tørt og overdrevet eventyr. Jeg takker nei, med døren åpen og parafin er vin er definitivt de jeg likte best! ^^


WHAT?
27.10.2005 21:50
Da er du ganske dum!med døren åpen kan ihvertfall ikke vinne,fordi det skal være en MORSOM historie!hallo?forresten: driter i din smak!den første var bra..J-90 sin var oxo bra!du og den drittsmaken din ass...

Hver sim smak
28.10.2005 16:36
Jeg er enig med innlegget over. Med døren åpen har kanskje ikke mest humor her.. Det føltes ut som om jeg leste en novelle, litt mer dyp også. Synes den er interessant og litt morsomt, men den blir slått ned i støvlene av parafin er vin. Utrolig morsomt (!!!) Forresten, har den med alle ordene?  Confused :-\? Eller er det jeg som har blingsa.. Apenes herre kommer på en tredje plass hos meg. Enig med crazybitch jeg, camilla hadde nok tatt en liten titt! Det gjenstår bare å se hvem som vinner


crazybitch89
28.10.2005 18:32
 Smile :-\)Hvem er du forresten,WHAT? Razz :-P


crazybitch89
28.10.2005 18:37
Men forresten parafin er vin er for lang,det skal liksom være max 25 setninger! Wink ;-\)


renbaa
29.10.2005 21:18
parafin er vin, er kanskje den mest lusne teksten jeg noen sinne har lest... Å ha ordet kuk (og ja til og med med store bokstaver) i en tekst uten mål og mening, uten at det er morsomt gjør ikke automatisk teksten morsom... Den var dårlig skrevet og masse ufullstendige setninger og feilstavelser... Ikke hadde han med alle ordene heller...
Det at jeg eller den godeste Jualian skriker KUK gjør oss ikke spesielt morsommere enn vi egentlig er... snarere tvert imot

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Neste side »   Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.198 sec - 1 pageviews