Konkurranse: Fortell om dine rare foreldre!

Av (11.05.2006, sist oppdatert 12.05.2006) Utskrift  Del på Facebook

Du er normal. Du er selvsagt heeelt perfekt. Foreldrene dine derimot, kommer kanskje fra Mars. Eller Jupiter? Eller er de aliens? Rare er de i hvert fall. Men hvem har de rareste foreldrene? Fortell om folka dine her (evt. bare en av dem). Morsomste innlegg vinner en DVD-spiller!

Vinneren kåres 1. juli 2006 og vil motta en Eltax DV-280 DVD-spiller!  Premien er levert av Komplett.no, les mer om den her:

 

 

 

 

 

For å delta i konkurransen, skriv om dine rare foreldre under (men ikke skriv navnet dems, da det uansett er historien som er viktig å få frem). Husk å ta med e-postadresse, i tilfelle du vinner. 

 

I juryen sitter Øystein Madsen, Sara Sørheim og Svenn Richard Mathisen. Vi verdsetter humor aller høyest!

 

Målet i denne konkurransen er altså å gi eksempler på hvorfor akkurat DIN mor eller far (eller begge) er meget rar(e).

 

Lykke til! Vi gleder oss til å lese om raringene!Kommentarer fra brukere

1 | 2 | Neste side »   

12.05.2006 07:56
Hehe, hadde vært arti å være dommer sjøl i konkuransn.
Kan nok tænke mæ at nån har litt galskap på lager.... Very Happy :-D16.05.2006 16:02
hehe.. jeg har noen skikkelig rarre foreldre.. Razz :-P pappa driver å synger opera når jeg har besøk, og blir heeelt gaaaal  Razz :-P18.05.2006 09:04
Mora mi er nok det sprøeste som har blitt unfanget i detta universet. For det første så bytter hu klesstil fortere enn jeg skifter sokker. Den ene dagen låner ho klea mine og den andre dagen linger ho på ei grå mus. Og når venna mine kommer, skal ho liksom vera en av gjengen. Men det værste er vel de få gangene jeg har hatt kjærsten på besøk. Ho spørten rett ut om vi hadde det bra i senga og om vi hadde gjort ditten og datten. Så fortalte ho om sitt sex liv om hvor vill hun hadde vært og hvordan jeg hadde blitt unfanget............... Ho er gæren


20.05.2006 11:21
Mora mi...den snåleste skapningen på jord. Av og til, når vi spiller spill begynner jeg å lure på hvor hun gjorde av seg mens skoleundervisningen pågikk. For så mange dumme svar fra en og samme person skal du lete lenge etter=P
Vi satt og spilte et spørrespill som heter "det store norske spillet." Så stilte jeg henne følgende spørsmål: Hva kalles instrumentet som brukes for å fange opp radioekko? Såklart begynte mora mi å tenke på hvilke instrumenter hun visste om, og resonerte seg fram til at svaret MÅTTE være piano.
Dette var bare et av mange eksempler, men jeg orker ikke dra fram alle. Men mora mi er den tøffeste av alle mødre, og det er veldig morsomt å spille spørrespill med henne=P (for da har jeg en mulighet til å vinne)


20.05.2006 16:14
Jeg hater muttarn.
Ikke fordi hu skiller seg himmelsk motsatt fra andre mødre.
Hu er grei sånn, gjør aldri forskjell, prater lite om aldren når jeg ber a om det. Til og med når dama var på besøk her forrige uke en gang, klarte muttarn å holde kjeften lokka. Jeg var stolt av hu der. Men det er alt også, det er nå problemene starter... Jeg skifta dame, ikke med vilje naturligvis, men jeg skifta. Muttarn har den uvanen å prate med alle damene jeg blir sammen med. Og du veit sikkert hva det går i; skole, fritid, sport osv...
Det gikk greit i begynnelsen, men så starta det hele. Muttarn kom i kontakt med morra hennes, og en slags dominoeffekt blei det klart.
én uke etter var hele familien samla, jeg kødder ikke! Vi satt med matbordet, og samtalen var bånn. Alt var bånn. Muttarn går inn på soverommet å kommer tilbake med en jævla kjole=S Jeg så ikke kjolen som noe magnet akkurat, og tanken på aldren dens var det ikke godt for noe. Å når dama mi, ja dama mi, tok den på seg, og jeg sier bare at det var sollert 20 stik i stua, blei det for mye av galskapen... Morra mi ga meg ikke anna valg enn å gjøra det slutt. Og det foran alle. Det blei mange tårer den kvelden, men aller verst var tanken på å oppleve det på nytt.

Er det morra jeg bør holde meg unna, eller er det kommende damer?
Muttarn kom hjem en dag jeg å den nye dama satt foran tv'en. Hu kommer med dårlige oppvisninger


21.05.2006 19:36

Mamma, jeg er stolt av deg, du ga virkelig pressen skrivestoff!

Jeg elsker mamma. Det er akkurat det som er problemet, jeg elsker hu. Om jeg er rar, eller om hu er den rare som tiltrekker meg, jeg kan ikke svare på det. Men uansett er dette langt fra himmelen, lengre motsatt vei kan en ikke komme, om en ikke tenker positivt. Noe jeg selvfølgelig gjør.

Mamma ble prutalt lagd av mormor og morfar, selvfølgelig ikke med vilje, og siden mormor hadde sykdommen, rødgrønnblindhet, ble også mamma rammet av denne sykdommen. Jeg vil ikke gå grundigere til verks, men mamma har problemer med å skille mellom grønt og rødt. Du tenker sikkert at dette hindrer mamma i å sette seg bak rattet, og thats all liksom, men det hindrer hu ikke. Å det er det jeg elsker med mamma, hun har tæl som bare det, og gir seg ikke om noen sykdommer rammer a.

Det er bare det at mamma i dag er i himmelen, og det pga rødgrønnblindheten hu hadde… Alt skjedde så spontant, og uten noen form for sikkerhetsgarderinger, over hode. Hu skulle hjem, og for å komme hjem fra rødgrønnblindhetsbehandlingen, måtte hu ta fly.

Hu likte det ikke, men hu måtte. Hu visste hva som ville skje henne, og alle andre som måtte være uheldig plassert på flyet. Jeg fikk all informasjon på forhånd, hu ringte å greier. Fortalte at jeg måtte passe på pappa og alle på hans side, og morfar. Jeg spurte selvfølgelig om hvorfor jeg skulle det, og deretter om det var noe galt.

Jeg fikk aldri noe svar på det, fra hu. Men samme kveld,
den 11. september, fikk jeg og pappa nok en overraskelse over hva en rødgrønnblind dame kunne klare å bringe ut av livet.

Mamma har tæl, jeg ønsker henne alt godt videre, hvor enn hu måtte være i den kommende verden!

Jeg elsker henne virkelig, selv hvor rar hu var på forrige level.


21.05.2006 20:44
mamma_er_helt_normal

anonym
21.05.2006 22:26
Faren min er helt sprø, og jeg liker det. Se for deg en hippie, langt hår, sminke, negllakk!!, tights(min mor sine), tynn som ei flis, diagnosen ADHD snakker norsk med engelsk aksant (født oppvokst i england) og veldig glad i bananasplitt(kødder ikke) .Dette er en beskrivelse av han i sine glansdager da. Når han rundet 60 for et par år siden og har roet seg betydelig.

Alt det merkelige, usannsynlige han har gjort gjennom tidene kan ikke beskrives i en tusen sider bok engang! Og beklager, men orker ikke legge ut om alt. Jeg lover dere, livet hans er en lang, skrudd komedie. Men heldigvis synes jeg han er den beste,"rare" pappaen jeg kunne fått.

=)
22.05.2006 09:45
je har de beste foreldre noen sinne!! je digger dem!!

lover
22.05.2006 12:58
Joda... Mamma er ganske sprø, men jeg liker det Wink ;-\) før var jeg skikkelig flau over henne, men nå syns jeg bare det er morsomt Wink ;-\)

Hver gang jeg har venner på besøk, noe som er ganske ofte, skal hun alltid prate masse med dem og de syns det er like morsomt å være med henne som med meg! Noe som kan være litt slitsomt innimellom... men ihvertfall... jeg hadde med meg en gutt hjem en gang (vi var ikke kjærester, men ike langt unna) Mamma hadde aldri sett han før, men tror du ikke de to sto på kjøkkenet og snakket i 3 kvarter!! Og en annen gang han vær med meg hjem(da var vi sammen) hadde jeg og han vært oppe på rommet mitt og da vi kom ned sa mamma rett ut: "Har dere ligget oppe og kasa nå da!" Har aldri vært så flau i hele mitt liv!22.05.2006 13:54
Min far kan man kalle klin gäern! Man kjeder seg aldri i närheten av han. Og han lager liv uansett hvor han er. F.eks: han kan plutselig "danse" og synge midt i en butikk eller ute på gaten og der folk er,, han kan si barnslige ting på tull med "jente-stemme",, og når han står i kö begynner han f.eks og fortelle "eventyr" altså ikke normale men opp dikta som regel,, og han er ikke redd for og drite seg ut i det hele tatt,,.. og jeg blir faktisk flau av han noen ganger.. og han får MYE oppmerksomhet!!


22.05.2006 17:53
Pappan min er kul Razz :-P han er veldi snodi au da Razz :-P
pappaen min er en som ikke er redd for å si eller gjøre noe. vil han synge så synger han! han eier et gatekjøkken, og når han jobber og det kommer små barn inn..så sier han: si til pappa at du vil ha en sånn en! åsså søler du det ut i sofaen hjemme..veldi smart!...sånnt sier han til små barn som vil ha noe klissete godteri!noe som ikke er lurt!
pappa er ofte omtalt som en tenåring..hehe...han er 28 år og mange sier han oppfører seg som en 16 åring..når vi var i Polen f.eks da var det han som sa alti vi kunne gjør får å egle på lærerene som var med.. og når pappa var liten fikk han med seg lillebroren sin så sprente de krutt på stranda..da var de 10 år ca.. han har allti vært en "pøbel"!
han bor borte fra me gå mamma, men snakker masse med han..så han lærer meg mange ting Wink ;-\)hehe...

Kari-Anne
22.05.2006 17:55
,å bare endre på en ting..pappa er 38 og ikke 28 som jeg skreiv i artikkelen ovenfor


22.05.2006 23:19
Modern er ikke god iblant. Man kan vel ikke forvente noe mer når man er født på et sted hvor en fallos er hovedattraksjon. Et sted man må dra til dyrlegen om man er gravid.
Hvem andre har en mor som samler på vinkorker så hun kan lage en stokk? Og hvem har en mor som gjør det på en helg? Hvitvin ja, det er næringen for livet. Vi snakker tørr chablis og avec. Amaretto er sorten, mandellikøren som får henne til å danse til Simply Red hele natta. Hva annet kan jeg gjøre enn å stenge meg inne på rommet å se på dobbelepisode av seinfield?
Kanskje går jeg ut, men å komme hjem til en leilighet oversvømt av berusende drikke er ikke det mest festlige jeg vet. Kanskje har hun nå bygd en båt av vinkorkene, og padler igjennom vinhavet i stua?
I tillegg til kjærligheten for franske og italienske fristelser har hun et sykt humør som ingen kan overgå. En stort glis og en impulsiv men skremmende latter gjør henne til en meget særskilt person.
Hun er full av kjærlighet da, men dessverre er hun full av gjæring også.24.05.2006 21:12
jah.. då er det om mine foreldre jo faren min pleier å gå i mammas brudekjole og synger om kjærlighet når eg har besøk..off... mamma kva kan eg sei om henne jo kaninen vår var veldig sjuk ein gang og mamma påsto at hun var expert på kaniner og hu sa-han bare sove og er trøtt-- så me gjekk til dyrlegen og spurte kva som feile han dyrlegen hald han oppe og såg på han så kom mamma brasande inn og sa -la mg forklare dette meget rolig te deg dr kaninen vårs er trøtt og søverskal ,man dyrlegen sa meget rolig og pent t han rett å slett var dø etter ei lita stund sa han at kaninen har våre daue mangen dager før nå.. exper liksom

Kazhin
24.05.2006 21:53
jah.. då er det om mine foreldre jo faren min pleier å gå i mammas brudekjole og synger om kjærlighet når eg har besøk..off... mamma kva kan eg sei om henne jo kaninen vår var veldig sjuk ein gang og mamma påsto at hun var expert på kaniner og hu sa-han bare sove og er trøtt-- så me gjekk til dyrlegen og spurte kva som feile han dyrlegen hald han oppe og såg på han så kom mamma brasande inn og sa -la mg forklare dette meget rolig te deg dr kaninen vårs er trøtt og søverskal ,man dyrlegen sa meget rolig og pent t han rett å slett var dø etter ei lita stund sa han at kaninen har våre daue mangen dager før nå.. exper liksom Jah det var alt om mine rare foreldre
adressen min er skjærpebakken 2B nærbø 4365


27.05.2006 14:40
Jeg har verdens rareste mamma, forde hun er allergisk mot ku !! Og forde hun liker å ha MUS i huset, hun har til og med en muse kolleksjon. Rart...


28.05.2006 16:56
Fatter’n, han er en snodig fyr. Han går i stramme olabukser så stasen syns mer enn puppene til en hvilken som helst jente med utringa topp. Han kødder med en hver jente jeg tar med hjem, han mener det er en slags audition; - kommer de igjen har de bestått. Dame har jeg derfor ikke, og det kan jeg takke han for.

Jeg skal ta for meg eksempel på den verste kvelden ever.

Avisa ligger på kjøkkenbordet, foran meg. Jeg leser den slik jeg pleier å gjøre før jeg drar på skolen. Fatter’n kommer inn for å lage niste. Han setter seg så ved siden av meg, og tar en kikk på første sida. Dette var en fredag, og det var avbildet ei jente som skrev påskekrim. Hun skulle bli forfatter, og trengte støtte til boka hun skrev.

Fatter’n syntes selvfølgelig dama på forsida var søt, og ga meg veddemålet om å ta hun med hjem til pizza dagen derpå. Altså en lørdag. Klart hun var deilig, men sånne ting finner bare ikke plass i hverdagen. En tar bare ikke kontakt med hvem som helst, bare fordi hun ser bra ut. Jeg avviste han, men godtok veddemålet da han skulle gi meg 1000 kr om jeg klarte det.

Samme kveld fant jeg nummeret hennes på nettet, og sendte en sms. Jeg likte selv å skrive, og tenkte vi kunne få en grei samtale, nå som hun også hadde kommet inn på ”påskekrim”.

Jeg begynte skånsomt, og uten forventninger, men jenta var merkelig nok villig til å holde kontakt. Vi avtalte så en møteplass dagen etter, altså lørdagen. Hun var penere i virkeligheten enn på bilde, og jeg fikk seriøst problemer med å forklare meg da hun spurte meg om hvorfor jeg akkurat ville møte henne, og på så kort sikt.

Hun ble smigret da jeg forklarte hvor godt jeg likte jenter med samme interesse, og hun godtok svaret. Vi satt utenfor Mc Donalds i drammen. Det var varmt i været, og hun var lettkledd, og jeg spurte henne omsider om hun ville være med hjem å spise pizza.

Veldig klar på svaret var hun ikke, men et par telefoner fikk hun på andre tanker. Hun ville være med hjem, og en time etter var vi plantet på verandaen, med is og brus, og praten om bøker.

Fatter’n kom hjem fra motorsykkeltur, i den trange skinnboksa, og ble ganske så utafor da han så jenta sitte i solvarmen, hjemme hos oss. Jeg kunne ikke tro hvor han hadde lagt fra seg manerene sine, men frekk og dum som han var gikk han ut på verandaen, med avisa i hånda, og la det på skrått ved siden av henne. Etter mange sammenlikninger gikk det opp for han at jenta på bilde var jenta i stolen, og at jeg hadde vunnet veddemålet.

Problemet var bare det at fatter’n ga meg 1000 kr i hånda, foran jenta. - Bra gutten min, hun var vert veddemålet og de 100 kronene, sa han før han gikk inn i stua igjen.

Jenta så jeg aldri noe mer til!

Marius
28.05.2006 17:00
Skrivefeil; 1000 ikke 100 på niste avsnitt


29.05.2006 11:12
Mine foreldre er spesielle fordi at jeg ble med pappa opp på Freikollen og mamma ned igjen.


29.05.2006 17:28
mamma er rar


29.05.2006 17:33
En gang begynte pappa å kaste egg på meg helt uten videre, minst fem egg. Når jeg spurte hvorfor han gjorde det noen timer senere påsto han at han hadde glemt det. Jeg bestemte meg for en hevnaksjon som gikk ut på å helle rødbetsaft på pappa mens han sov. Dette fikk jeg to ukers husarrest for, men ikke nok med det! Han hevna seg igjen med å lage gele i skoene mine....


29.05.2006 21:53
Hvor skal man begynne når man har så mangt å fortelle?
vi kan jo begynne med den gang jeg ble født, pappa var som vanlig ung og dum (noe som han ennå er/tror) og stakk fra kjerring og barn, men etter mange lokke-ord og trusler og kom til vettet og kom hjem etter en liten "hus-fars-ferie"

Han er av den litt harry sorten, langt hår og skjegg der det ligger middag for ti personer gjemt. Altså er klipping og barbering et fremmed ord for han. Kansje like greit, så slipper jeg å vise frem den stakkerslige gamle mannen til andre.... Han elsker å kjøre sykkel, og insisterte et par ganger om å få kjøre meg til skolen, og da var det ikke bare til parkeringsplassen der de andre foreldrene slapp deres unger av, nei da måtte han jaggu kjøre helt opp på skolen slik at han fikk vist frem "lynet"MEN jeg er utrolig glad i han fordi han gir meg nesten alt jeg peker på, og hvis ikke er det bare å sette fast dådyr øyne og håpe på det beste.... Og ellers er han ganske grei å ha når man skal hit og dit osv. men stort mer duger han ikke til..


Mat kosten hans består av egg og bacon pluss pølser... all pølsemat går i grisen.... men han er tynn som et stankelbein...

men visste du at pappa løper fortere enn toget og er egentlig supermann? (MEN IKKE SI DET TIL NOEN)  Wink ;-\)


05.06.2006 22:54
Foreldrene mine har altid vært rare, eg vet isje hvordan eg skal definere det men de er vimsete, eksmpel: Morå min hadde vært og kjøpt en Tv på Elkjøp i sandnes og hun hadde glemt å ta med seg tven hjem, Da er du vims alså. Håpe eg vinne den dvd spilleren.  Smile :-\)

trønder
06.06.2006 10:11
mine foreldre er ikke 40 enda, de går i moteklær å er ganske tøffe,tror de selv da  Razz :-P..pappa driver å råner i sentrum ;(..gud vorr jeg sjemmes...men en ting skal han ha ,å det er at han iallefall ser normal ut ..
mamma står i lotto kassen hele dagen lang, å det er jo kommet nye lotto kort.så de må jo sette inn kortet i en kort marskin,å hun sier ,sikkert 1000 ganger om dagen at de må huske kortet.... da hun var ferdig på jobb dro hun til en aennen butikk for å tippe, damen bak disken sa oxo at hun måtte huske kortet å så sa hun "jeg er ikke helt fjern heller da ! "..like etter på jikk hun fra kortet,,da er man dom da  Razz :-P

trønder
06.06.2006 10:12
annen*06.06.2006 15:52
Hehe..Mine må nesten være rarest..
Når jeg er hos min far å har venne besøk der så begynner han å snakke babyspråk til oss..  Confused :-\? han Sier at hjernen bare vokser å vokser når han hører på oss snakke derfor har han måne lissom..Han prøver å spille om at han er 20 år igjen..Snakk om space het her..Å min mor prøver alltid å spille tøff,kul,ung osv osv.. Jah skal dere på fest i helgen?jeg skal osv osv..Hun tar til og med på tachno musikk (selv om hun hater det) å skrur detp det fulleste å prøver å danse morderne dans.. Går det virkelig ann å flause meg mer ut enn de to gjør..Jepp..Jeg hadde me meg en gutt hjem for å se film å der begynnte mamma å snakke om barnebarn å sex å første kyss og sånnt.Jojo..Ingen har nokke å klage på en meg.. Confused :-\? Confused :-\?hehe..


06.06.2006 17:58
pappan min er sterkere enn faren din trønder-tom! selv om pappa er dau.. mamma heter også tante!

Bjørn
06.06.2006 18:00
jeg er faen meg homo ass.. seriøst han Runar i gay-army er heftig sexyyy!!

Robba
06.06.2006 18:01
mailen min er robinator_7@hotmail.com! legg meg til for en HEFTIG chat!

dessuten så kan ikke min mamma bake, og pappa er invalid.. derfor har jeg tre brystvorter..

1 | 2 | Neste side »   Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.186 sec - 1 pageviews