Kirstie Alley på slankeren igjen

(24.09.2010, sist oppdatert 24.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

- Jeg har gått ned over 22 kilo og jeg har det fantastisk, skriver Kirstie Alley på Twitter.

Skuespilleren, som snart er mest kjent for kampen mot overvekten og jojoslanking, vil imidlertid ned 14 kilo til, meddeler hun.

 

I et intervju med Ladies Home Journal tidligere i år snakket hun åpent ut om hvor skuffet hun var over seg selv fordi hun ikke klarte kampen mot kiloene.

 

Nå 59 år gamle Alley slo i sin tid igjennom i «Cheers», men så begynte vekten å øke. På det meste var hun oppe i nærmere 105 kilo, ifølge Daily Mail.

 

- I 2008 hadde vekten min begynt å krype oppover igjen, men jeg sa «jeg ser bra ut selv om jeg veier 70 kilo». Jeg følte meg grei også på 75 kilo, og noen av klærne passet da jeg veide 80 kilo. Ingen sa til meg «du er tjukk», og jeg var som en bankraner som slapp unna med det. Før jeg visste ordet av det veide jeg 100 kilo.

 

Kirstie Alley har frontet ulike slankemetoder, og hennes seneste kamp mot vekten kunne amerikanske seere følge i realityserien «The Big Life» tidligere i år - der hun hadde laget sitt eget slankeopplegg.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.281 sec - 1 pageviews