Kings of Leon-medlem blir far

(29.06.2012, sist oppdatert 29.06.2012) Utskrift  Del på Facebook

Trommeslageren i det amerikanske bandet Kings of Leon skal bli pappa.

Batteristen Nathan Followill (33) og hans kone, sangeren Jessie Baylin (28), kunngjorde denne uka at de venter sitt første barn.

 

«Det er med stolthet jeg kan melde at jeg og den skjønne Jessie Baylin venter vårt første barn. Jeg er langt forbi henrykt og engstelig. Livet er herlig», tvitret den vordende faren.

 

- De er blant de lykkeligste menneskene jeg vet om, sier en representant for gruppa.

 

Nyheten om den forestående familieforøkelsen kommer bare noen dager etter at Nathan Followills yngre bror, gruppas frontmann Caleb, og hans kone, modellen Lily Aldridge, kunne ønske datteren Dixie Pearl velkommen til verden.

 

Nathan Followill og Jessie Baylin giftet seg i november 2009 i en seremoni utendørs i Brentwood i Tennessee.

 

Den tredje broren i bandet, bassisten Jared Followill, bekjentgjorde tidligere i år at han hadde forlovet seg med modellen Martha Patterson. Det utløste spekulasjoner blant fansen om at den Grammy-vinnende kvartetten kanskje kom til å ta en pause for å kunne konsentrere seg mer om sine privatliv.

 

En talsmann for Kings of Leon sier imidlertid til nyhetsbyrået Reuters at bandet for tiden bare har tatt seg fri fra plateinnspillinger.

 

Kings of Leon ble dannet av de tre Followill-brødrene og deres fetter Matthew Followill i Nashville i Tennessee i 1999. De har gitt ut fem studioalbum og har vunnet Grammy-priser for sangene «Use Somebody» og «Sex On Fire».

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews