Kim Cattrall liker ikke fulle fans

(11.10.2010, sist oppdatert 11.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren Kim Cattrall (54) blir opprørt når fulle beundrere ber om å bli fotografert sammen med henne fordi det får henne til å føle at hun er i Disneyland.

«Sex og singelliv»-stjernen som er født i Liverpool, har ikke noe imot å møte folk, men noen ganger synes hun det er ubehagelig om de blir for krevende, forteller hun til Live:

 

- Jeg prøver å ikke være uhøflig mot fansen, men jeg må sette grenser. Nylig spiste jeg en rolig lunsj i Liverpool med en venn jeg ikke har sett på lenge. Så kommer det en fyr som er synlig beruset bort til bordet. Han sier: «Kom igjen, reis deg - jeg vil ta et bilde av oss to sammen.» Jeg svarte: «Det gjør jeg ikke. Jeg arbeider ikke nå, dette er min fritid.»

 

- Jeg liker ikke å bli satt i en rolle der jeg føler at jeg akkurat har ankommet Disneyland kledd ut som Mikke Mus og plikten min er å posere med fullstendig fremmede.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.160 sec - 1 pageviews