Killers-Brandon i mormonreklame

(19.10.2011, sist oppdatert 19.10.2011) Utskrift  Del på Facebook

Brandon Flowers, frontmann i The Killers, stilte opp i en reklamefilm for mormonerkirken.

Der forkynner Flowers (30) at han er «far, ektemann og en mormoner», melder , som også har lagt ut videoen. Han snakker også om musikken og livet sitt, og lar seg filme sammen med barna Ammon (4), Gunner (2) og Henry (7 måneder).

 

Det har tidligere vært hevdet at Flowers, som vokste opp i den såkalte Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige, har vært for frafallen å regne - siden han både har røyket og drukket, noe som er forbudt for mormoner.

 

Men i filmen sier han om sin angivelig gjenfunne tro: - Jeg ble oppdratt i den og jeg er, det ... det er fremdeles en ild som brenner.

 

Mormonerkirken, som i USA er den fjerde største religiøse gruppen, prøver iherdig å forbedre sine landsmenns syn på seg. Mange forbinder hovedkirken med flerkoneri, noe som utbrytere fra trossamfunnet fremdeles praktiserer, mens 3 av 4 pastorer ikke regner den mormonske presidentkandidaten Mitt Romney som «kristen».

 

 (©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.162 sec - 1 pageviews