Khloe Kardashian: - Familien er gal!

(23.11.2012, sist oppdatert 23.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

X Factor-programleder Khloe Kardashian kommer fra en kjendistett familie og er også gift med den kjente basketballspilleren Lamar Odom.

Ikke minst ble hun kjent gjennom realityserien «Keeping Up With The Kardashians», som fotfulgte den berømte familien og deres mange anliggender.

 

Nå sier hun at familien hennes er en smule gal. Torsdag skrev hun følgende på sin hjemmeside: - God høsttakkefest, alle mine kjære. På denne dagen føler jeg meg mer takknemlig enn ellers. Jeg har en kjærlig ektemann, en støttende (om enn litt gal!) familie, en jobb jeg elsker, nye erfaringer og utrolige fans.

 

Khloe (28) og Lamar (33) feiret høsttakkefesten på hver sin kyst, men hun uttalte nylig: - Ærlig talt, det går fint, jeg er veldig opptatt av mannen min - på en sunn måte - men nå er han opptatt. Han har en kamp i Brooklyn, så slik blir det. Jeg får ikke anledning til å kokkelere for ham i år. Men jeg tror mamma og Kim kommer, det blir Thanksgiving i X Factor.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews