Keshas feministiske mål

(27.11.2012, sist oppdatert 27.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Den 25-årige stjernen Kesha vil bruke popkarrieren til å endre noe i popindustrien.

Hun fikk sitt store gjennombrudd med singelen «Tik Tok», som fikk kritikk på grunn av at den omhandlet drikking og sex. Nå har hun noe på hjertet og sier:

 

- Kan menn snakke om drikking i alle sine rock- og raplåter, så kan vel kvinner det også. Selv om jeg tar meg et glass betyr ikke det at jeg er en fyllik. Og dersom jeg har sex, er jeg ikke dermed en hore. Dersom menn kan gjøre dette, hvorfor kan ikke kvinner? Jeg føler det virkelig som om en av de største grunnene til å være her på jorda, er å leve livet og ha det litt gøy.

 

Kesha er også kjent for storhiten «Die Young», og hun slipper snart sitt album nummer to «Warrior». Hun sier hun ser på seg selv som en feminist og insisterer på at hun vil jobbe for å rive ned alle barrierer som settes opp for kvinner.

 

På direkte spørsmål fra Financial Times om hun er feminist, svarer hun: - På noen måter. På den måten at jeg føler at jeg kan gjøre det samme som menn kan, og jeg har lyst til å drive med rock ‘n‘ roll og være en «bad ass» uten å måtte skamme meg over det.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.160 sec - 1 pageviews