Kesha provoserer med «Die Young»

(19.12.2012, sist oppdatert 19.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

Artisten Kesha har fått sinte meldinger på Twitter etter massakren i Newtown. Grunnen er hennes hit «Die Young», som flere finner støtende.

«Jeg er så så så lei meg for alle som ble rammet av denne tragedien. Og jeg forstår at sangen min er upassende nå. Ord blir fattige», beklager artisten selv på Twitter.

 

«Die Young» inneholder strofer som «La oss gjøre alt vi kan ut av natten, som om vi skal dø unge. Vi skal dø unge», og den har blitt fjernet fra en rekke spillelister på radio.

 

Keisha er oppført som medforfatter på singelen, men hevder ifølge TMZ at hun egentlig ikke ville synge den. I en twittermelding skal artisten ha lagt til: «Jeg strevde selv med «Die Young» på grunn av dette. Jeg ønsket ikke å synge denne teksten, og jeg ble tvunget til det». Denne meldingen har tilsynelatende blitt fjernet fra twitterkontoen.

 

 

20 skolebarn og seks voksne ble drept under massakren ved Sandy Hook-skolen i Newtown i Connecticut sist fredag.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews