Kathy Bates vurderer pensjon

(09.02.2012, sist oppdatert 09.02.2012) Utskrift  Del på Facebook

Veteranskuespilleren Kathy Bates (68) gjør det skarpt i fjernsynsserien «Harry‘s Law», men vurderer likevel å bli pensjonist.

- Jeg har tenkt på å slutte når «Harry‘s Law» er ferdig. Jeg kunne tenkt meg å gjøre andre ting i tiden jeg har igjen. Skrive, male, kanskje reise litt, og omsider også lære fransk - mens jeg fremdeles har vettet i behold, sier Bates til bladet Star.

 

Kathy Bates startet karrieren sin på film, og vant både Oscar- og Golden Globepris for innsatsen i «Misery» i 1990. Siden ble hun Oscar-nominert for beste birolle i filmer som «Primary Colors» (1998) og «About Schmidt» (2002).

 

Samtidig har hun også gjort fjernsynskarriere både foran og bak kamera, noe som har resultert i ni Emmy-prisnominasjoner, blant annet for «Six Feet Under». I fjor fikk hun hovedrollen i David E. Kelleys nye advokatserie «Harry‘s Law», som er inne i sin andre sesong.

 

- Jeg har hatt noen fantastiske muligheter. Jeg er virkelig stolt over hva jeg har utrettet, sier Bates i intervjuet.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews