Katherine Schwarzenegger: - Alt har en grunn

(12.08.2011, sist oppdatert 12.08.2011) Utskrift  Del på Facebook

I et nytt intervju snakker Arnold Schwarzeneggers datter blant annet om livet med berømte foreldre - som til slutt gikk gjennom en opprivende skilsmisse.

Å leve med Schwarzenegger-etternavnet var tungt i skoleårene, forteller Katherine Schwarzenegger (21) til Harper‘s Bazaar. Men hun roser foreldrene som skjermet dem i barneårene. Men da skandalen var et faktum, og sannheten om at Schwarzenegger har en sønn med hushjelpen kom for dagen, fikk hun plutselig oppleve berømmelsen skyggeside på en voldsom og plutselig måte, forteller hun. - Jeg kunne gå ut til lunsj og 20 personer sto og skrek til meg. Det var upassende - folk prøvde å provosere meg ut av balanse.

 

Arnold-datteren forsøkte å unngå alt oppstyret ved å fly til London. Her fikk hun også terapi. Hun sier også at hun unngår å lese om foreldrenes skilsmisse i sladrepressen. - Jeg er fokusert på familien min og tenker på at alle tross alt har det bra, i stedet for å henge meg opp i sladder.

 

Men også før skandalen var det et åk å bære Schwarzenegger-navnet, forteller hun. Særlig på videregående skole var det problematisk. - Jeg tenkte på å endre navn, spesielt da jeg begynte å date. Det er helt umulig.

 

Men datteren av Maria Shriver og Arnold Schwarzenegger tror fullt og fast at alt som skjer, skjer på grunn av en dypere mening: - Det er kanskje vanskelig å se det der og da, hvorfor ting skjer, men jeg tror det er slik. Jeg liker også å tro at Gud ikke gir deg ting du ikke kan håndtere, sier hun i intervjuet.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews