- Kate Gosselin ønsker seg ny mann

(16.06.2010, sist oppdatert 16.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

Åttebarnsmammaen Kate Gosselin, som sammen med sin daværende ektemann ble kjent gjennom en TV-serie som fulgte livet deres med åtte barn, ønsker å finne seg en ny mann.

Det har gått ett år siden Jon og Kate Gosselin splittet opp. Nå, etter å ha satset på TV-karriere i amerikanske «Skal vi danse», er Kate Gosselin visst nok klar for en ny mann, dersom vi skal tro magasinet OK!

 

Det var TV-realityserien «Jon & Kate plus 8» som bragte henne til rampelyset. Og store ble overskriftene da det ble brudd mellom paret, som hadde satset så stort på familielykke.

 

Nå har Kate Gosselin angivelig gått noen runder med seg selv, og en kilde sier til OK!: - Hun vet at hun kan være litt kontrollerende, og hun jobber med akkurat dette personlighetstrekket.

 

Kilden, som kaller seg familievenn, sier videre: - Hun synes det er merkelig å begynne fra start med forelskelse. Hun har faktisk snakket med Jon om hvor ubekvem hun er med å måtte kysse noen for første gang, og gå på date igjen. Jon synes litt synd på henne og forsøker å støtte henne.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.200 sec - 1 pageviews