Kat angret på uttalelser om eksen

(22.10.2010, sist oppdatert 22.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

Det er ikke lett å lage realityfjernsyn når kjærlighetsforholdene skifter raskere enn opptakene gjøres.

Tatoveringskunstneren Kat von D fløy i taket tidligere denne uken da hun så gjennom noen av de kommende episodene av «L.A. Ink». De inneholdt nemlig flere scener der Kat sa stygge ting om sin daværende ekskjæreste Nikki Sixx.

 

Da opptakene ble filmet i Kats «High Voltage Tattoo»-studio i Los Angeles, datet Kat nemlig Jesse James - og var fremdeles rasende på Nikki, som hun var sammen med i to år. Men nå er det slutt med James, og Kat og Nikki har like raskt funnet tilbake til hverandre.

 

Derfor tiltet Kat von D når hun gikk gjennom episodene som skulle sendes, og krevde at produsentene skulle fjerne alle negative utfall mot Nikki.

 

Hun krevde også at TV-kanalen heller ikke gikk videre med det planlagte temaet for episoden, som var «Nikki mot Jesse», skriver nettstedet TMZ. Kat von D truet med å gå til rettssak og dermed fikk hun viljen sin.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews