Kardashian vil ikke være kirurgreklame

(15.03.2012, sist oppdatert 15.03.2012) Utskrift  Del på Facebook

Realitystjernen Kim Kardashian truer med å saksøke en mexicansk lege som brukte bildet av henne til å fremme kosmetisk kirurgi.

Kardashian satte advokatene sine i sving etter at legen brukte bilder av henne, liggende i en solseng i bikini, på store reklameplakater.

 

Teksten på plakatene lød ifølge TMZ på «ikke sett din skjønnhet eller helse i fare», og var ment å fremme profesjonelle plastikkirurger - fremfør bakgatevariantene.

 

32 år gamle Kim Kardashian hevder steinhardt at hun aldri har benyttet seg av plastisk kirurgi for å fremme utseendet sitt. Da hun var med i sin egen reality, gikk hun blant annet med på å ta røntgenbilder for å vise at hun ikke hadde brystimplantater.

 

- Rykter plager meg ikke lenger, har Kardashian tidligere uttalt til Daily Mail. Men det gjør tydeligvis reklameplakater.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.284 sec - 1 pageviews