Joseph Gordon-Levitt blir Batman-skurk

(15.02.2011, sist oppdatert 15.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

3rd Rock from the Sun er klar for den kommende Batman-filmen, «The Dark Knight Rises».

Men det blir ikke i rollen som Jokeren, Robin eller Night Wing, som spekulasjoner tidligere har villet ha det til, melder comicbookmovie.com.

 

Ryktene har vært mange - men nå er han bekreftet til en skurkerolle.

 

- Han har skrevet under på en avtale om en rolle som har vært hemmelig fram til nå. Gordon-Levitt skal spille Alberto Falcone, kjent som Holiday Killer. Han er sønn av den tidligere mafiabossen Carmine Falcone (spilt av Tom Wilkinson i «Batman Begins»). Han kommer tilbake til Gotham for å ta over underverdenen som tidligere ble styrt av hans skrekkinngytende far - før Batmans tid, sier en kilde til nettsiden.

 

Også skuespilleren Marion Cottilard er klar for en foreløpig ikke kjent rolle, ifølge Hollywood.com. Cottilard og Gordon-Levitt kjenner hverandre fra innspillingen av «Inception».

 

«The Dark Knight Rises» får kinopremiere i 2012.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.308 sec - 1 pageviews