Jonas-bror med soloplaner

(23.05.2011, sist oppdatert 23.05.2011) Utskrift  Del på Facebook

En av brødrene i gruppa Jonas Brothers, Joe Jonas, deler nå erfaringene med å jobbe fram et soloalbum. Han kaller det en modningsprosess.

- Jeg ville være virkelig ærlig i låtskriverprosessen, både på godt og vondt, det er nok en hørbar modningsprosess her. Det er sanger du kan danse til på klubbene, men det er også låter som føles veldig emosjonelle, sier 21-åringen til People.

 

Ettersom brødrene Kevin og Nick ikke var noe særlig sammen med ham under innspillingsprosessen av albumet - som utkommer i september - opplevde han det hele på en ny måte.

 

- Det var en helt ny erfaring for meg; en god erfaring, mener jeg, ettersom jeg nå kunne skrive låter jeg har villet skrive lenge. Det føles helt nytt for meg, sier han.

 

Men han beroliger fansen og sier at Jonas Brothers slett ikke har brutt med hverandre som gruppe. Ifølge Joe tar de bare en liten pause akkurat nå.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews