Johnny Logan vil ikke snakke om Jedward

(02.08.2011, sist oppdatert 02.08.2011) Utskrift  Del på Facebook

Den tredoble Melodi Grand Prix-vinneren Johnny Logan nekter å snakke om landsmennene Jedward.

Tvillingene sto bak årets irske bidrag, som endte på åttende plass.

 

- Jeg anser at Jedward ikke er verdt å snakke om. Talentløse mennesker får publisitet uten at jeg prater om dem, sier Logan (57) til TT Spektra.

 

Norgesvennen Johnny Logan satser denne høsten på vårt naboland, der han først medvirker i «Allsång på Skansen» - før han legger ut på en stor kirkekonsertturné - sammen med dansebandet Roosarna. Det gleder han seg til:

 

- Dette er det første jeg er blitt tilbudt å gjøre i Sverige. Det blir en opplevelse og en interessant reise. Jeg kommer til å fremføre alle sanger man vil høre, men også sanger man ikke forventer seg.

 

Helt sikkert er det at han fremfører sin nye versjon av sin seierslåt fra 1987, «Hold Me Know», stemt frem som den tredje største låten i Eurovision-historien. Logan anser det som den perfekte kjærlighetslåten, som bygger på ærlighet og følelser som virkelig betyr noe.

 

- Den er fremdeles fantastisk å synge, sier Johnny Logan, som aldri utelukker at han vil stå på Eurovision-scenen igjen.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews