Johnny Knoxville sørger etter vennens død

(27.06.2011, sist oppdatert 27.06.2011) Utskrift  Del på Facebook

Nå snakker «Jackass»-profilen Johnny Knoxville om sorgen etter at vennen og samarbeidspartneren Ryan Dunn døde tragisk i en bilulykke.

Dunn, som var med fra starten i «Jackass», ble bare 34 år gammel. Og nå snakker den kanskje aller mest kjente «Jackass»-profilen, Johnny Knoxville, om tapet av sin venn.

 

Han sier verden for ham er blitt et 134 prosent mindre morsomt sted. I en bloggpost, med tittelen «From Knoxville With Love», skriver han:

 

«Du må unnskylde meg, jeg er bare så fryktelig lei meg fordi jeg har mistet min bror. Min verden er blitt et 134 prosent mindre morsomt sted. Jeg vet ikke helt hva jeg kan si akkurat nå, så jeg vil lukke med »I love you, Ryan". Jeg har så mange følelser nå, men jeg vil bare du skal vite at jeg setter deg så utrolig høyt".

 

Knoxville skriver videre at vennen alltid fikk ham til å le, og at det at han alltid var der for andre gjør tapet desto hardere.

 

«Akkurat nå trenger jeg å snakke med ham - men jeg kan ikke», avslutter Knoxville.

 

Dunns venn Zachary Hartwell mistet også livet i ulykken som fant sted tidligere denne måneden.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.166 sec - 1 pageviews