Joe Jonas med nye filmplaner

(21.06.2011, sist oppdatert 21.06.2011) Utskrift  Del på Facebook

Joe Jonas, fra det amerikanske bandet Jonas Brothers, jobber med nye filmplaner sammen med en produsentvenn.

Popartisten, som nylig tok litt fri fra brødregruppa for å jobbe med solomateriale, forteller nå at han drømmer om å gjøre karriere på filmlerretet.

 

Han har allerede en filmidé som han har jobbet med sammen med en produsent - som også er hans venn, forteller han til E! Online.

 

- Det er en rolle jeg har utviklet sammen med en venn. Jeg har hatt denne ideen en lang stund nå, og - vel - han er en berømt filmprodusent så vi sa rett og slett: La oss få tak i en manusforfatter og få hjulene i gang.

 

Joe Jonas samarbeider for tiden med en manusforfatter, og sier videre:

 

- Han gjør en flott jobb og er allerede nær ved å kunne avslutte det første utkastet. Vi vil se hvordan det hele utvikler seg men planlegger å bruke to måneder på å få filmet filmen.

 

Filmrollen vil bli Joe Jonas første store filmrolle. Han har gjort noen cameo-roller for fjernsyn og spilte også i Disneys «Camp Rock» og dennes oppfølger.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews