Joan Collins er hekta på Twitter

(21.12.2010, sist oppdatert 21.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

Dynastiet-stjernen synes det er veldig moro å tvitre, men sliter litt med å forstå alle forkortelsene.

I begynnelsen rynket skuespilleren på nesa av mikrobloggnettstedet, men lot seg etter hvert overtale til å prøve av søsteren Jackie.

 

- Og nå synes jeg det er fascinerende, man blir avhengig, fortalte Collins til Hello Magazine. 77-åringen liker at hun nå kan kommunisere direkte med fans.

 

- Det er en fin måte å informere om hva jeg driver med. Det er også et glimrende middel for å stanse rykteflommer og feilinformasjon fra media, sier hun.

 

Stjernen har likevel litt problemer med å forstå dataspråk som «lol» og tilsvarende forkortelser.

 

- Her om dagen greide jeg å tråkke skikkelig i salaten da jeg skulle sende en e-post til sønnen min Sasha, som hadde influensa. Jeg avsluttet mailen med ordet «lol» fordi jeg trodde det betydde «lots of love». Og det trodde jeg helt til mannen min gjorde meg oppmerksom på at det faktisk betyr «laugh out loud», sa hun.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews