Jessie J frykter for et liv på lave hæler

(05.09.2011, sist oppdatert 05.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

Den britiske popstjernen Jessie J måtte få transplantert et nytt bein i foten etter å ha falt av en plattform på scenen i juni.

Kirurgene måtte gjenoppbygge den venstre foten hennes, og fjerne beinsplinter - og sette inn «noen andres bein», sier hun til The Sun:

 

- Det var en fullstendig rekonstruksjon. Jeg håper vedkommende kunne steppe.

 

Men selv om Jessie J fleiper om den stygge og smertefulle skaden, er hun likevel svært bekymret for at hun aldri kan bruke de skyhøye stiletthælene hun var så glad i, ifølge avisen.

 

- Jeg vet ikke om foten noensinne kommer til å bli helt bra, eller om jeg kan bruke høye hæler igjen. Jeg må få meg en sponsoravtale med en løpeskoprodusent.

 

Jessie J sier hun noen ganger bare sitter hjemme og gråter.

 

- Dette er det tøffeste jeg har vært gjennom. Jeg burde tilbragt de siste tre månedene hjemme, men jeg klarte ikke å si noe til VMA-prisutdelingen og Glastonbury. Legen maser om at jeg skal hvile, men denne uken gjør jeg en reklamefilm for pizzakjeden Domino‘s.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews