Jesse James fikk ekskonen arrestert

(28.07.2011, sist oppdatert 28.07.2011) Utskrift  Del på Facebook

Familielivet til Jesse James er ikke enkelt for tiden. Samme uke som forlovelsen med Kat Von D ble brutt, måtte han få politiet til å arrestere en av sine ekskoner for trakassering.

Det er snakk om den tidligere pornostjernen, og hans tredje kone, Janine Lindemulder. Hun er også mor til realitystjernens yngste datter Sunny (7).

 

Mandag denne uken fikk Jesse James eneomsorgen for Sunny i en domstolsavgjørelse fra California. Der ble det også slått fast at om Lindemulder flytter til Texas - der James nå bor - for å holde kontakt med datteren, må hun først legge seg inn til rusavvenning. Den har for øvrig James lovet å hjelpe til med å betale for.

 

Janine Lindemulder dro sporenstreks til Austin for å fortsette omsorgskampen. Ifølge E! News fikk hun ikke kontakt med lille Sunny, siden datterens mobil var skrudd av. Dermed ringte hun eksmannens telefon og la igjen en lang rekke beskjeder.

 

Jesse James tok med mobiltelefonen til politiet - som gikk til aksjon.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews