Jerry Hall har funnet «den ene»

(02.08.2010, sist oppdatert 02.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

11 år etter at hun forlot Mick Jagger, later Jerry Hall (54) til å ha funnet den store kjærligheten igjen.

- Jeg tror ikke jeg noensinne har vært lykkeligere. Jeg antar at jeg ikke har møtt «den ene» før nå. Men jeg tror alt som skjer deg i livet er med på å gjøre deg til den du er, sier Hall i et stort helgeintervju med Daily Mail.

 

Hun vil ikke røpe navnet på sin nye kjæreste, men beskriver ham som «perfekt» - og innrømmer dessuten at hun så etter en helt annen type mann enn Jagger.

 

- Jeg tror at når du er yngre, ser du etter en alfahann med masse testosteron. Mick var veldig karismatisk og morsom, men han var også den evig misfornøyde tenåringen, så uærbødig og flyktig. Men jeg sluttet å lete etter dette i menn, du prioriterer annerledes, sier Jerry Hall.

 

Som nå ønsker seg «kameratskap» og «noen som bryr seg om deg» foran de mer overfladiske tingene, sier hun videre i intervjuet.

 

Nylig ble Jerry Hall, som har fire barn i alderen 13 til 26 år med Mick Jagger, observert i Sør-Frankrike hånd i hånd med en røslig kar med halvlangt hår og hawaiiskjorte.

 

Tidligere har hun datet en filmprodusent, en bankmann, en cricketstjerne og en oppdagelsesreisende, uten at hun har funnet lykken.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.203 sec - 1 pageviews