Jerry Hall: - Mick Jagger er et seksuelt rovdyr

(06.09.2010, sist oppdatert 06.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

Jerry Hall stempler sin eksmann Mick Jagger som «et seksuelt rovdyr» og tror han bedro henne så lenge de var gift.

Den 54 år gamle modellen begynte å gå ut med Stones-vokalisten i 1977, giftet seg med ham i 1990 - og skilte seg ni år senere. Hun innrømmer at de hadde et turbulent ekteskap og tror han erstattet sitt stoffproblem med sex.

 

- Selv om jeg elsket ham og han sverget på at han alltid ville elske meg, så var jeg usikker på ham. Jeg klarte å venne ham av med narkotika, men det ble erstattet med sex. Mick turnerte ikke og hadde for mye fritid. Han begynte å gå ut mye uten meg. Han kunne si at han var i et møte og så ringe og si at det ble sent. Han ble knyttet til mange kvinner i sladrespaltene, men benektet det selvfølgelig, skriver hun i sin nye fotobok «My Life in Pictures» ifølge Daily Mail.

 

De to har fire barn sammen, Lizzie (26), Georgia (18), James (25) og Gabriel (12).

 

Hall forteller også om sin vanskelige barndom. Faren hennes spilte bort familiens hus og prøvde så å begå selvmord.

 

- Han sprengte hele vår eksistens. Først spilte han borte huset og gården.... Så, tynget av skyld og skam, prøvde han å ta livet av seg. Dessverre var han like dårlig til det som å spille poker.... Han klarte bare å knuse hvert bein i kroppen og mistet en nyre. Mamma måtte ta seg av fem barn uten å ha et hjem og med en mann dømt til å tilbringe lang tid på sykehus, skriver Jerry Hall.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.142 sec - 1 pageviews