- Jeg vil være den samme marsboeren som før

(05.11.2010, sist oppdatert 05.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

Lil Wayne har fått mye ut av fengselsoppholdet sitt - både lykkønskninger fra en tidligere president, nemlig Clinton, et nytt album på gang - og en helt annen forståelse for fansen sin.

For fanbrevene strømmet inn til Lil Waynes celle i Rikers Island-fengselet. De ble en kilde til glede bak murene, skrev han i et brev han postet på Weezythankxyou.com.

 

På hjemmesiden, som ble opprettet med tanke på fengselsoppholdet, la hans medarbeidere ut brev som Lil Wayne skrev i fengselet. Han tok for seg både emner som dagliglivet på Rikers Island, så vel som å gi individuelle svar på fanbrevene.

 

- Jeg lo med noen av dere, diskuterte med andre, og til og med gråt med noen av dere. Jeg visste ikke hvor stor betydning ordene mine og livet mitt kunne ha for andre, skrev rapperen, som også erklærte at han «aldri var redd, bekymret eller plaget av situasjonen» i fengselet.

 

Men før noen mistenker den oppfinnsomme rapperen for å ha mørnet helt bak murene, skynder han seg å tilføye: - Jeg kommer til å være den samme marsboeren jeg var da jeg dro, bare bedre!

 

Lil Wayne ble løslatt torsdag, ifølge fengselsmyndighetene i New York. Nå er han på vei hjem til Miami i Florida, der vennene planlegger en velkommen hjemfest søndag. Han har også fire barn som venter.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews