Jeff Goldblums holdt drømmen sin hemmelig

(14.07.2010, sist oppdatert 14.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

Jeff Goldblum var så flau over sitt ønske om å bli skuespiller at han skrev bønner til Gud i dusjen.

Han holdt det hemmelig i ti år for sin familie og venner da han var barn og begynte å be i stedet.

 

- Jeg tok en dusj og det var en glassdør der, ikke et forheng, som dampen samlet seg på og jeg skrev på den hver morgen fordi jeg ikke hadde sagt til noen, selv ikke til mine foreldre og venner, at jeg ville bli skuespiller. Det var liksom for flaut, og jeg visste at det var for viktig for meg til at det kunne være noe annet enn en hemmelighet. Men døra ble full av damp, og jeg skrev ikke dagbok eller noe sånt, og jeg skrev: «Kjære Gud, la meg bli en skuespiller» og så visket jeg det ut før jeg gikk ut av dusjen, sier han til avisa The Guardian.

 

Den 57 år gamle skuespilleren har tidligere sagt at han følte seg som en fremmed da han var ung, selv om han sier at han hadde en lykkelig barndom.

 

- Selv om jeg innimellom følte at jeg var annerledes, så hadde jeg samtidig den samme følelsen som nå - en god følelse av å være del av noe større. Jeg kjente det fra jeg var liten når jeg gikk i skogen nær huset jeg vokste opp i. Jeg husker at jeg ble fylt av glede, sier han.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews