Jason Mraz-eks synger ut om bruddet

(28.09.2012, sist oppdatert 28.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

Tristan Prettyman var forlovet med Jason Mraz - men kjente seg ikke igjen i hvordan han beskrev bruddet deres i sangene sine.

- Jeg var forlovet med en musiker og han kom med en sang, og det var ikke den historien jeg husket det var, sier hun klart ifra til Spinner.com.

 

Jason Mraz snakket ut til mediene om hvordan hjertesorgen etter bruddet i fjor inspirerte ham til å lage sangene til sin foreløpig siste skive. Men Prettyman, også hun sanger og låtskriver, reagerer på måten han gjorde det på.

 

- Jeg husker at jeg var hjemme, og jeg var så rasende og følte meg også ganske hjelpeløs. Denne sangen ble gitt ut, folk tror dette er det som skjedde og jeg har ingen stemme. Ikke ville jeg blogge og ikke tvitre, og jeg hadde fans som spurte meg «er det slik det skjedde?». Jeg husker jeg tenkte «spar det til en sang, spar det til en sang, sier Tristan Prettyman i intervjuet.

 

Men hun klarte ikke å stoppe etter bare én - og nå handler mange av sangene på hennes nye album «Cedar & Gold» nettopp om bruddet med Mraz.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 1.318 sec - 1 pageviews